Adonis Plaza (ex Tenerife)

Adonis Plaza er et moderne hotell i sentrum av Santa Cruz de Tenerife, bare 5 minutter fra havnen og Plaza de España. Takket være den utmerkede beliggenheten
, er hotellet perfekt for både forretningsreisende og fritidsreisende. Eiendommen ligger i sentrum av byen, nær Plaza España, 2 km fra et badeland, 8,5 km fra stranden og 14 km fra Tenerife
lufthavn nord.

Fasiliteter og tjenester inkluderer frokostsal, trådløs Internettilgang, solarium, konferanserom 24-timers resepsjon.

Rommene har klimaanlegg, TV, telefon, bad, trådløs internettilgang, safe (ekstra kostnad), hårføner og bad.

Adresse: Plaza de la Candelaria, 38002 Santa Cruz, Tenerife, Spania.

Aircondition
Heis
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Gratis wifi
Vaskerom
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Strand: 8,5 km
Sentrum: 0 m
Flyplass: TFN 14 km, TFS 63 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  3,0
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   0 m
  • Nærmeste strand/badested
   8,5 km

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.