Se hotell (42)

Reiser til Japan

En reise til Japan er en fengslende vandring mellom kontraster; her går tusenårig historie og hypermoderne, teknologisk innovasjon hånd i hånd.
Besøk templene med sine urgamle tradisjoner og ritualer, før du setter kurs mot en av de utallige karaokebarene for en betydelig mer jordnær opplevelse. Tusenvis av spennende opplevelser venter den nysgjerrig tilreisende, og japanerne selv er ofte mer enn villige til å vise og fortelle oss om landets kultur og særegenheter. Når du bestiller en reise til Japan bor du i landets enorme hovedstad Tokyo.

Vings reiser til Japan

Om du er ute etter en annerledes og eksotisk opplevelse er det på tide med en reise til Japan. Når du bestiller en reise med Ving kan du velge hvor lenge du vil være borte, men her lønner det seg ikke å være knipen på antall dager, for i Japan er det så uendelig mye å oppleve. Om du reiser til Tokyo i månedsskiftet mars/april kan du oppleve Sakura, kirsebærblomstringen som er litt av en folkefest i Japan. Det beste stedet for dette i Tokyo er Ueno-parken, hvor det er mer enn tusen kirsebærtrær.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Japan?
Japans klima varierer stort avhengig av om du befinner deg i nord eller sør. Tokyo har et subtropisk klima med varme, fuktige somre og milde vintre. Det er mest populært å besøke byen om våren og høsten. Perioden juni–september er den varmeste med ca. 25-31 grader på dagtid. Den kjøligste perioden er desember–mars med en dagtemperatur på rundt 10-13 grader. Desember og januar er de tørreste månedene. Generelt sett kan man si at klimaet i Japan er fuktig. Landet rammes også regelmessig av tyfoner, men størst risiko for dette er det mellom juli og september.
Pass og visum
NB!
Det er kun mulig å reise til Japan hvis man er student eller forretningsreisende, i tillegg til utlendinger som allerede har oppholdstillatelse i Japan. Det er ikke mulig å besøke Japan for turisme inntil videre.

For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere som skal besøke Japan på korte besøk får utstedt 90-dagers visum ved innreise. For mer informasjon ta kontakt med Japans ambassade på tlf. 22 01 29 00. www.no.emb-japan.go.jp

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Japan.

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiser til Japan

Tokyo
Spis sushi, syng karaoke, se sumobryting og besøk noen av de merkelige temarestaurantene japanere har slik forkjærlighet for. Velkommen til Tokyo – en verden for seg selv!

Finn reise til Japan
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.