Se hotell (29)

Reiser til Island

En reise til Island frister ikke bare med et fantastisk og unikt naturlandskap, men også uteliv i verdensklasse i hovedstaden Reykjavik.
Hovedstaden Reykjavik er kanskje verdens minste storby. Med ca. 150.000 innbyggere er byen en herlig blanding av internasjonal storby og sjarmerende småby, med alt innen gangavstand. Reykjavik er definitivt en utelivsmetropol med høy trendfaktor. Her finner du ofte det siste innen mote, kunst og musikk før det dukker opp andre steder.

Reise rundt på Island

Men Island er mye mer enn Reykjavik. Rett utenfor byen venter dramatisk vakker natur med isbreer, vulkanske områder, grønne dalsider og glitrende fossefall. Gå ikke glipp av en tur ut i naturen med Islands eget transportmiddel; islandshesten.

Severdigheter på Island

En av Islands aller mest populære attraksjoner er Den blå lagune, et geotermisk spa-anlegg med mineralrikt og turkisfarget vann. Om du er interessert i natur og dyreliv, kan vi anbefale en hvalsafari hvor du kan oppleve hvaler, delfiner og spekkhuggere. Her kan du studere disse mektige dyrene i deres rette miljø. Er du fan av tv-serien "Game of Thrones" bør du bli med på en rundtur hvor noen av innspillingsstedene på øya inngår. Glem ikke å forhåndsbestille de viktigste severdighetene før reisen til Island, for da får du ofte bedre pris og er garantert plass.
Finn ditt hotell

Reiser til Island

Reykjavik
Med Ving kan du skreddersy reisen til Reykjavik. Her venter et pulserende uteliv, heftige naturopplevelser og god mat av ferske råvarer.

Inspirasjon og reisetips

Foss på Island

Unike naturopplevelser på Island

Vår reiseekspert, Petter Sevenius, har vært bergtatt av Island siden han besøkte øya for første gang. I tillegg til rå og vill natur, byr Island også på fantastiske muligheter til å surfe. Les Petters beste tips til Island her.

Finn reise til Island
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.