Jurys Inn Parnell Street

Jurys Inn Parnell Street er et hyggelig og moderne hotell med sentral beliggenhet. Hotellet har en bar som er åpen hele dagen og ønsker alle velkommen
, enten de er gjester på hotellet eller ikke. Det samme gjelder restauranten som tilbyr middag og et omfattende vinkart, samt en barnemeny. Her er det også en kaffebar for deg som trenger en
pause fra shopping og sightseeing. Jurys Inn Parnell Street tilbyr også romservice for deg som skulle få lyst på lunsj på rommet. Hotellet har også en kveldsmeny for deg som vil bestille enklere retter eller drikke om natten. Hotellet ligger nær en av Dublins hovedgater, O'Connell Street, og det er gangavstand til det populære området Temple Bar med alle sine puber og et livlig uteliv.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Renovert 2018
253 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Safe i resepsjonen

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i Dublin, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.