Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts
Sunwing Family Resorts

Lollo & Bernie

Våre maskoter Lollo & Bernie dukker stadig opp på Sunwing Family Resorts og hilser på alle barn og voksne. Lollo er en nysgjerrig sjiraff som elsker dans og musikk, Bernie er en klok og modig bjørn som elsker mat. Du møter Lollo & Bernie på forskjellige steder på hotellet, for eksempel ved bassenget, i restaurantene, på Lollo & Bernie's Mini Disco og i Mini Land.

Lollo & Bernie

Gøy med Lollo & Bernie

  • Møt Lollo & Bernie i Mini Land
  • Kjøp Lollo & Bernie-produkter i nettbutikken
  • Bestill besøk av Lollo eller Bernie i leiligheten
  • Syng med på Lollo & Bernie's After Beach

MØT LOLLO & BERNIE

Besøk av Lollo & Bernie

Besøk av Lollo & Bernie

Forhåndsbestill et besøk av den danseglade sjiraffen Lollo eller hennes bjørnekompis Bernie og gi barna en uforglemmelig overraskelse i ferien! Da kommer enten Lollo eller Bernie og banker på døren til avtalt tid og tuller og leker litt med barnet ditt. Besøket forhåndsbestilles samtidig med bestilling av reisen eller via Min side senest en uke før avreise. Lollo & Bernie har dessverre ikke mulighet til å besøke alle barn, så det lønner seg å være tidlig ute med bestilling. Besøket varer i ca. 10 minutter, og kanskje har Lollo eller Bernie med seg en liten overraskelse…

Lollo & Bernie Suite

Lollo & Bernie Suite

Bo i et spesialdesignet Lollo & Bernie-rom. Rommene er utstyrt med alle bekvemmeligheter som skal til for å få en vellykket og gøyal familieferie. Lollo & Bernie Suites har vi på våre Sunwing Family Resorts på Mallorca (Alcudia), Rhodos (Kallithea) og Kreta (Makrigialos) og i Tyrkia (Ayia Napa og Side)

FINN UT MER OM SUNWING FAMILY RESORTS