Titania Hotel

Mellom Syntagma- og Omonia-torget.
Beliggende í Atens historiske og kommersielle sentrum, nær til de fleste severdighetene og attraksjonene. På hotellet
er det resepsjon 24h, brasserie/kafe/restaurant, den middelhavsinspirerte Olive Garden-restauranten med takterrasse, møte/konferansemuligheter, WiFi (ekstra avgift), vaskeservice og parkering
. Hotellrommene er utstyrt med baderom/dusj, hårtørker, minibar, telefon, kabel/satelitt-TV, WiFi (ekstra avgift) og luftkondisjonering.
Adresse: Panepistimiou 52, 106 78 Athens, Greece

Aircondition
Heis
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Kredittkort - Amex/Visa/Mastercard
Valutaveksling
Gratis wifi
Vaskerom
Klesrens
TV
Bar
Restaurant
Frokostrom
Kafe
Treningsrom/treningsfasiliteter
Strand: 8 km
Sentrum: 550 m
Flyplass: ATH 35 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Ja
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
  Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
  Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.