Gruppe- og konferanse

Konferanse- og gruppereiser utenlands

Er dere en klubb, forening, bedrift, vennegjeng eller storfamilie som har tenkt dere på utenlandstur til varmere himmelstrøk eller til en spennende storby?

Vings gruppe- og konferanseavdeling kan hjelpe med å skreddersy reiser etter dine behov, til populære reisemål i Europa og andre steder i verden. Vi har lang erfaring med alle typer grupper og hjelper dere gjerne med å bestille aktiviteter, fellesmiddager, utflukter eller andre arrangementer dere ønsker på reisemålet slik at det er klart før avreise.

Hva er en gruppe?
Mer informasjon For å reise på gruppereise må dere være minimum 15 fullt betalende personer med samme reiselengde og avreise fra samme flyplass. Personer i ekstraseng regnes ikke som fullt betalende.
Grupperabatt avtales ved bestilling og kan ikke kombineres med andre rabatter. Det gis ingen rabatt i skoleferier eller på kun fly.
Mindre informasjon

Kontakt oss

Send forespørsel


Telefon: 23 15 58 80
E-post: gruppe@ving.no

Våre telefontider:
09.00-16.00 (man-fre)

Reis til sol og varme

Hent ny inspirasjon i omgivelser langt borte fra hverdagen – kanskje på en solvarm strand? Vi har et stort utvalg av solfylte reisemål du kan velge blant.

Når dere vil og så lenge dere vil

Pulserende storbyliv, kulturopplevelser og arrangementer – en perfekt kombinasjon for en inspirerende gruppereise.

Sykkelreiser for bedrifter og foreninger

Uansett om du sykler i en klubb eller reiser med en større gruppe kan du finne den perfekte sykkelferien hos Ving.

Hvorfor skal du velge Ving?

Konferanesreiser med Ving
Hvorfor reise med Ving:
  • Vi har lang og bred erfaring med gruppe- og konferansereiser
  • Vi gjør det enkelt for deg – fortell oss hva gruppen ønsker, så fikser vi resten
  • Trygghet – Ving gir deg eksperthjelp før avreise. Du får også full service når du er på plass. Som kunde hos Ving dekkes du av Reisegarantifondet, og du er beskyttet av pakkereiseloven.

Få et uforpliktende tilbud

Trenger du inspirasjon?

Har du lyst til å se på hva andre har gjort, eller trenger du inspirasjon til din neste gruppe- og konferanse reise så kan du ta en titt her. Ta kontakt om du ønsker mer informasjon.

Våre ansatte er vår viktigste ressurs, vi har lang erfaring og vi vet hva som skal til for at konferansen eller gruppereisen skal bli vellykket.