Konferanse- og gruppereiser utenlands

Er dere en klubb, forening, bedrift, vennegjeng eller storfamilie som har tenkt dere på utenlandstur til varmere himmelstrøk eller til en spennende storby?

Vings gruppe- og konferanseavdeling kan hjelpe med å skreddersy reiser etter dine behov, til populære reisemål i Europa og andre steder i verden. Vi har lang erfaring med alle typer grupper og hjelper dere gjerne med å bestille aktiviteter, fellesmiddager, utflukter eller andre arrangementer dere ønsker på reisemålet slik at det er klart før avreise.

Hva er en gruppe?
Mer informasjon For å reise på gruppereise må dere være minimum 15 fullt betalende personer med samme reiselengde og avreise fra samme flyplass. Personer i ekstraseng regnes ikke som fullt betalende.
Grupperabatt avtales ved bestilling og kan ikke kombineres med andre rabatter. Det gis ingen rabatt i skoleferier eller på kun fly.
Mindre informasjon

Kontakt oss

Send forespørsel


Telefon: 23 15 58 80
E-post: gruppe@ving.no

Våre telefontider:
10.00-12.00 (man-tor)

Hvorfor skal du velge Ving?
Konferanesreiser med Ving

Hvorfor reise med Ving:

  • Vi har lang og bred erfaring med gruppe- og konferansereiser
  • Vi gjør det enkelt for deg – fortell oss hva gruppen ønsker, så fikser vi resten
  • Trygghet – Ving gir deg eksperthjelp før avreise. Du får også full service når du er på plass. Som kunde hos Ving dekkes du av Reisegarantifondet, og du er beskyttet av pakkereiseloven.

Få et uforpliktende tilbud

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?