Gruppereiser

Konferanse- og gruppereiser utenlands

Er dere en klubb, forening, bedrift, vennegjeng eller storfamilie som har tenkt dere på utenlandstur til varmere himmelstrøk eller til en spennende storby?

Vings gruppe- og konferanseavdeling kan hjelpe med å skreddersy reiser etter dine behov, til populære reisemål i Europa og andre steder i verden.

Vi har lang erfaring med alle typer grupper og hjelper dere gjerne med å bestille aktiviteter, fellesmiddager, utflukter eller andre arrangementer dere ønsker på reisemålet slik at det er klart før avreise.

Hva er en gruppe?

For å reise på gruppereise må dere være minimum 15 fullt betalende personer med samme reiselengde og avreise fra samme flyplass. Personer i ekstraseng regnes ikke som fullt betalende.
Grupperabatt avtales ved bestilling og kan ikke kombineres med andre rabatter. Det gis ingen rabatt i skoleferier eller på kun fly.

Kontakt oss

Send en forespørsel


Telefon: 23 15 58 80
E-post: gruppe@ving.no

Våre telefontider:
09:00–15:00 (man–fre)

Safe Travel – Gruppereiser

Avreise til og med 31. oktober 2022

  • Avbestill inntil 90 dager før avreise.
    Det er mulig å avbestille gruppereiser med charterfly (opptil 100 deltakere) inntil 90 dager før avreise, mot en administrativ kostnad på 200,- pr. deltaker
Konferanse i varme omgivelser

Reis sammen til sol og varme

Hent ny inspirasjon i omgivelser langt borte fra hverdagen – kanskje på en solvarm strand? Vi har et stort utvalg av solfylte reisemål du kan velge blant.

Hent ny inspirasjon i omgivelser langt borte fra hverdagen – kanskje på en solvarm strand? Vi har et stort utvalg av solfylte reisemål du kan velge blant.
Gruppereiser til storby

Når dere vil og så lenge dere vil

Pulserende storbyliv, kulturopplevelser og arrangementer – en perfekt kombinasjon for en inspirerende gruppereise.

Pulserende storbyliv, kulturopplevelser og arrangementer – en perfekt kombinasjon for en inspirerende gruppereise.
Sykkelreiser med Ving

Sykkelreiser for bedrifter og foreninger

Uansett om du sykler i en klubb eller reiser med en større gruppe kan du finne den perfekte sykkelferien hos Ving.

Uansett om du sykler i en klubb eller reiser med en større gruppe kan du finne den perfekte sykkelferien hos Ving.
Hvorfor skal du velge Ving?
Konferanesreiser med Ving

Hvorfor reise med Ving:

  • Vi har lang og bred erfaring med gruppe- og konferansereiser
  • Vi gjør det enkelt for deg – fortell oss hva gruppen ønsker, så fikser vi resten
  • Trygghet – Ving gir deg eksperthjelp før avreise. Du får også full service når du er på plass. Som kunde hos Ving dekkes du av Reisegarantifondet, og du er beskyttet av pakkereiseloven.

- Vi har lang og bred erfaring med gruppe- og konferansereiser - Vi gjør det enkelt for deg – fortell oss hva gruppen ønsker, så fikser vi resten - Trygghet – Ving gir deg eksperthjelp før avreise. Du får også full service når du er på plass. Som kunde hos Ving dekkes du av Reisegarantifondet, og du er beskyttet av pakkereiseloven. ***

Trenger du inspirasjon?

Har du lyst til å se på hva andre har gjort, eller trenger du inspirasjon til din neste gruppe- og konferanse reise så kan du ta en titt her. Ta kontakt om du ønsker mer informasjon.

Våre ansatte er vår viktigste ressurs, vi har lang erfaring og vi vet hva som skal til for at konferansen eller gruppereisen skal bli vellykket.

Har du lyst til å se på hva andre har gjort, eller trenger du inspirasjon til din neste gruppe- og konferanse reise så kan du ta en titt her. Ta kontakt om du ønsker mer informasjon. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, vi har lang erfaring og vi vet hva som skal til for at konferansen eller gruppereisen skal bli vellykket.
Kontakt Ving når du skal bestille konferanser utenlands

Kontakt oss

Din oppgave er å fortelle oss om gruppens ønsker, vår oppgave er å innfri dem. Enkelt og greit!
Kontakt oss så hjelper vi med å finne den perfekte gruppereisen.
Tel: 23 15 58 80
E-post: gruppe@ving.no

Tel: 23 15 58 80
E-post: gruppe@ving.no

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.