Gi et reisegavekort i julegave

Akkurat nå får du 10 % rabatt på våre populære gavekort. Et reisegavekort er den perfekte julegaven til en du er glad i – eller kanskje til deg selv?

Et bidrag til drømmereisen er en populær julegave som alle setter pris på, uansett hvilket reisemål og hva slags ferie man lengter etter.

Vilkår for julegavekort

  • Maksbeløp pr. gavekort og kjøp er 5 000,-
  • Maksbeløp for betaling med julegavekort er 5 000,- pr. bestilling
  • Kan kombineres som betaling med ordinære gavekort på samme bestilling
  • Rabatten gjelder kun på våre gavekort via e-post
  • Gavekortene kan kjøpes i perioden 25. november – 26. desember 2022
  • Gavekortene gjelder som betalingsmiddel ved kjøp av reiser

Fullstendige vilkår for gavekort

Vil du heller bestille et vanlig gavekort - ikke julegave? Klikk her

Tips til reiser du kan bestille med gavekortet

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.