Gi et reisegavekort i julegave

Akkurat nå får du 10 % rabatt på våre populære gavekort. Et reisegavekort er den perfekte julegaven til en du er glad i – eller kanskje til deg selv?

Et bidrag til drømmereisen er en populær julegave som alle setter pris på, uansett hvilket reisemål og hva slags ferie man lengter etter.

Vilkår for julegavekort

  • Maksbeløp pr. gavekort og kjøp er 5 000,-
  • Maksbeløp for betaling med julegavekort er 5 000,- pr. bestilling
  • Kan kombineres som betaling med ordinære gavekort på samme bestilling
  • Rabatten gjelder kun på våre gavekort via e-post
  • Gavekortene kan kjøpes i perioden 26. november – 27. desember 2021
  • Gavekortene gjelder som betalingsmiddel ved kjøp av reiser

Fullstendige vilkår for gavekort

Vil du heller bestille et vanlig gavekort - ikke julegave? Klikk her

Tips til reiser du kan bestille med gavekortet

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.