Flybilletter

Flybilletter er ikke inkludert i pakken og må bestilles separat. Du kan bestille dem ved hjelp av søkefunksjonen over. Husk at du bør ha god tidsmargin både før og etter kampen når du bestiller ut- og hjemreise.

Vi i Ving anbefaler at du flyr til følgende flyplasser/steder:

England

Liverpool: Manchester
Manchester United: Manchester
Chelsea: London
Tottenham Hotspurs: London

Spania

Barcelona: Barcelona
Real Madrid: Madrid

Viktig informasjon:

Ettersom mange kamper blir flyttet i løpet av sesongen anbefaler vi at du bestiller flybilletter som kan endres mot gebyr. Husk at det ofte er umulig å endre de aller billigste billettene. Hvis en kamp er satt opp med avspark på lørdag anbefaler vi at du bestiller flyreise og hotellovernatting fra fredag til mandag. Da slipper du endringsgebyrer hvis kampen f.eks. flyttes til søndag.

Hvis flyselskapet vi samarbeider med tillater at du endrer billetten din vil vi belaste deg med endringsgebyret. Du kan lese mer om reisevilkårene våre her.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.