Opplev Manchester United på The Theatre of Dreams

Våre fotballpakker selges kun til Manchester United-supportere ettersom alle billettene er i hjemmeseksjonen på Old Trafford (du trenger ikke være medlem av supportklubben).

Viktig om kampdatoer

Alle kampdager er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes ca. 1 måned før avspark. Av erfaring vet vi at kamper som er satt opp på lørdager ofte blir flyttet til søndager, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fredag til mandag.

Les mer under Viktig å vite

Alle kampdager er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes ca. 1 måned før avspark. Av erfaring vet vi at kamper som er satt opp på lørdager ofte blir flyttet til søndager, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fredag til mandag. Les mer under [Viktig å vite](https://www.ving.no/fotballreiser/united-viktig-info)

Mer om Manchester United

- [Kamper](https://www.ving.no/fotballreiser/united) - [Old Trafford - Theatre of Dreams](https://www.ving.no/fotballreiser/old-trafford) - [Våre pakker](https://www.ving.no/fotballreiser/united-pakker) - [Flybilletter](https://www.ving.no/fotballreiser/flybilletter) - [Våre hotell](https://www.ving.no/fotballreiser/manchester-hotell) - [Viktig å vite](https://www.ving.no/fotballreiser/united-viktig-info)

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre fotballreiser.

E-post: united@ving.no
Telefon: 23 15 58 50 (åpent 09-16)

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.