Katajanokka Hotel

Dette historiske fengselet har fått nytt liv i form av et hotell med høy standard. Hotellet er omgitt av et parkanlegg.
Best Western Premier Hotel Katajanokka
(åpnet i mai 2007), har 106 moderne hotellrom i dette 170 år gamle ombygde fengselet og ligger i sentrum av den finske hovedstaden Helsingfors.
Hotellet ligger 500 m fra den ortodokse
katedralen Uspenski, 800 m fra den finske presidentens bolig og 2 km fra sentralbanestasjonen, samt severdigheter som den botaniske hagen, Kiasma Museum of Contemporary Art, National Gallery Ateneum osv.
Fasilitetene og tjenester på hotellet inkluderer døgnåpen resepsjon m/portier, restaurant, lobbybar, sommerterrasse, begrenset romservice, trådløs internett-tilgang i fellesområder, forretningssenter, møte/konferansefasiliteter, gym, badstu, vaskeri, bagasjerom og parkering (ekstra avgift).
Hotellrommene er utstyrt med klimaanlegg/oppvarming, bad (dusj eller badekar), hårtørker, satelitt-TV, pay-per-view-filmer, telefon, internet forbindelse, strykebrett m/jern, minibar og safe.
Adresse: Merikasarminkatu 1A, 00160 Helsinki, Finland.

Aircondition
Heis
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Vaskerom
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Kafe
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Sentrum: 0 m
Flyplass: HEL 21 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  4,5
  Hotellfakta
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Ja
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.