St. Barbara

Dette sjarmerende hotellet med en vakker arkitektur, nyter en praktisk og sentral beliggenhet i Tallinns gamleby med mange severdigheter, hyggelige restauranter
og butikker. Besøkende vil også være interessert i å vite at hotellet er velforbundet med offentlige transportforbindelser, da det finnes buss- og togstasjonen samt passasjerhavn noen
få kilometer unna. Restauranten i tysk stil tar imot gjestene i sjarmerende omgivelser, mens de to funksjonsrommene er ideelle for forretningsmøter. Det finnes også en praktisk parkeringsplass og gratis trådløst internett. De fullt utstyrte gjesterommene er høye under taket og har vinduer fra gulv til tak som gir mye naturlig lys og plass til å føle seg avslappet i selskap med familien eller som par.

Byggeår: 1903
År for siste renovering: 2020
Antall etasjer (i hovedbygningen): 4
Totalt antall rom: 53
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Supermarked
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
  • WiFi
    Ja
  • Heis
    Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.