Se hotell (10)

Reiser til Egypt

På en reise til Egypt kan du se fram til å bade i krystallklart vann med fantastiske muligheter for snorkling og dykking, bra hotell, flotte strender, et solsikkert klima og verdensberømte severdigheter. Velkommen til faraoenes land!

Det er ikke helt unaturlig at pyramidene er det første man tenker på når det er tale om Egypt. De mest kjente pyramidene ligger ved Giza rett utenfor Kairo nord i landet, og mange velger å besøke disse på reisen til Egypt. I det samme området ligger Sfinksen, et annet av verdens mest berømte byggverk.

Vings reiser til Egypt

Når du bestiller en reise til Egypt med Ving kommer du til Hurghada-området ved Rødehavet. Her venter fine sandstrender, fenomenale snorklemuligheter og flotte hotell. Mange av hotellene tilbyr All Inclusive, og ligger rett på stranden. For dere som reiser med barn kan vi tilby flere barnevennlige hotell med både barnebasseng og barneklubb, og mange har egne vannsklier og badeland.

Severdigheter i Egypt

Få land har så mange historiske minnesmerker som Egypt, og det er mye å se og oppleve på en reise til dette landet. Du kan besøke Kongenes dal utenfor Luxor med blant annet Tutankhamons grav, og oppleve Sfinksen og pyramidene utenfor Kairo med egne øyne. Du kan også bli med på jeepsafari i ørkenen og besøke en beduinlandsby for å oppleve nomadefolkets hverdagsliv.

Aktiviteter i Egypt

Rødehavet langs østkysten av Egypt er verdensberømt for sitt klare vann og fine korallrev. Her kan du prøve deg på dykking og snorkling i verdensklasse. Blir du med på en båtutflukt har du muligheten til å se delfiner i deres naturlige miljø. Det er flere fine golfbaner i Hurghada-området – perfekt om du ønsker å kombinere soling og badeliv med golf på reisen til Egypt.

Finn ditt hotell
Pass og visum
For norske statsborgere må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisen. Norske statsborgere trenger turistvisum for opphold i Egypt. Visum koster 25 USD og er inkludert i charterreisens pris. Visumet fås ved ankomst til landet i form av et frimerke i passet. Det kan ta litt tid med visum og bagasje. For mer informasjon ta kontakt med Egypts ambassade på tlf. 23 08 42 00. E-post: embassy.oslo@mfa.gov.eg

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Egypt.

REISEFORSLAG TIL EGYPT

Reiser til Egypt

All Inclusive-hotell, fine sandstrender, kjente dykkeområder og førsteklasses golfbaner er noe av det du kan forvente deg når du bestiller en reise til Hurghada-området.
Nyhet!
Hurghada
  • Attraksjoner
  • Strender
  • Barnevennlig
Hurghada er et av Egypts mest populære badereisemål, med flotte strender og hotell med All Inclusive.
Nyhet!
Makadi Bay
  • Barnevennlig
  • Sport & aktiviteter
  • Strender
Makadi Bay er som skapt for en herlig familieferie, og vårt Family Garden-hotell Waterworld Makadi Beach har All Inclusive og et stort badeland.
Nyhet!
El Gouna
  • Barnevennlig
  • Sport & aktiviteter
  • Strender
Liker du golf, dykking og eksklusive hotell og strender? Da passer El Gouna sannsynligvis perfekt for deg.

FINN REISE TIL Egypt