Se hotell (29)

Reiser til Danmark

Danmark lokker med gourmetrestauranter, design, shopping og avslappet atmosfære. Her finner du også strender, berømte kunstmuseer og familieaktiviteter.
Danmark består av mer enn 400 navngitte øyer, og uansett hvor i landet du befinner deg er du aldri mer enn fem mil fra havet. De største øyene er halvøya Jylland, Fyn og Sjælland, hvor København ligger. Når du bestiller en reise med Ving til Danmark får du oppleve det beste av København, og bor midt i den sjarmerende hovedstaden. Her kan du fråtse i smørrebrød, wienerbrød, pølser, verdensberømt øl og restauranter som gir gjenlyd i hele Europa.

Severdigheter i Danmark

Om du er interessert i moderne kunst bør du ikke gå glipp av et besøk til Louisiana Museum of Modern Art på reisen til Danmark. Museet ligger i Humlebæk 3,5 mil nord for København, og hit er det veldig enkelt å ta toget. Danmark er et land med et høyst levende kulturliv, og det ikke vanskelig å legge reisen til et tidspunkt da det foregår noe spennende i København. Konserter, musikkfestivaler, matfestivaler, maratonløp, julemarkeder eller halloween på Tivoli – her foregår det noe bestandig!

Fine strender i Danmark

Vårt naboland i sør kan skryte av sine fantastiske sandstrender. En av dem er Søndervig strand på vestre Jylland, som danskene selv har kåret til landets beste. En annen er Amager Strandpark som du enkelt kan finne veien til med t-banen fra sentrum av København. Vi kan heller ikke unnlate å nevne Skagen, det velkjente og populære feriemålet lengst nord på Jylland hvor du kan stå med en fot i Kattegat og den andre i Skagerrak.

Reise med barn til Danmark

For mange barnefamilier som reiser til Danmark er det kanskje Legoland som er det største trekkplasteret. Denne populære fornøyelsesparken ligger i Billund midt på Jylland, og har en mengde attraksjoner for alle med et barnlig sinn. I København finner du også Nord-Europas største akvarium, Den Blå Planet. Den store, karakteristiske bygningen ligger i Kastrup i nærheten av flyplassen. Om du reiser med barn som elsker fart og spenning er det vel anvendt tid å besøke Tivoli i sentrum av København, eller den klassiske fornøyelsesparken Bakken i Klampenborg 15 kilometer nord for København.
Finn ditt hotell

Reiser til Danmark

København
  • Attraksjoner
  • Shopping
  • Sport & aktiviteter
København er en koselig storby der du har det meste innen rekkevidde, enten du er ute etter shopping, fornøyelser, gode spisesteder eller severdigheter.

Rosa trær og himmel i København

Reisetips til din weekend i København

Les vår reiseekspert Marias beste tips for en weekend i København – herlige opplevelser for alle årstider.

Finn reise til Danmark
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.