Papagayo Beach Hotel

Curaçao, Curaçao
Papagayo Beach Hotell er det første av denne typen hotell på øya Curaçao. Hotellet forener moderne design og gjestfrihet i et pent område vendt mot det
Karibiske hav. Dette hotellet ligger 150 meter fra stranden, 7 kilometer fra sentrum av Willemstad, 9,5 kilometer fra et akvarium og 20 kilometer fra Hato internasjonale flyplass.
På hotellet
er det restaurant, bar, svømmebasseng, WiFi, spa behandlinger (mot betaling), treningsrom og 24-timers resepsjon.
Rommene har aircondition, WiFi, safe, telefon, TV, bad og hårføner.
Adresse: Jan Thiel z/n, Willemstad, Curacao.

Aircondition
Basseng
Safe
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Klesrens
Minibank/minibank
TV
Bar
Restaurant
Kafe
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Spa-fasiliteter
Strand: 150 m
Sentrum: 7 km
Flyplass: CUR 20 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
 • Ligger nær strand/badested
4,0
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  7 km
 • Nærmeste strand/badested
  150 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.