Se hotell (20)

Reiser til Cuba

På en reise til Cuba kan du både føle historiens vingeslag i Havanna og slappe av på de hvite paradisstrendene i Varadero. Velkommen til Karibia!
Når du bestiller en reise til Cuba med Ving kan du velge mellom hotell i hovedstaden Havanna og på halvøya som utgjør ferieparadiset Varadero. Det beste er å kombinere de to stedene, da får du mest mulig ut av ferien. Hva med noen innholdsrike dager i Havanna først, og deretter rolige dager på stranden i Varadero? Du kan også være en hel uke i Havanna før du reiser videre til Varadero. Uansett hvordan du velger å gjøre det bør du ikke gå glipp av Havanna med sitt helt spesielle bybilde og særegne atmosfære.

Aktiviteter på Cuba

Det er flere aktiviteter å velge mellom når du er på Cuba. Hvis du mot formodning skulle bli rastløs på de fine strendene i Varadero finnes det også en golfbane hvor du kan få ut litt energi, og det er mulig å melde seg på kurs i kitesurfing og dykking. Du kan hoppe i fallskjerm eller bare slappe av med en spabehandling eller to. Flere av hotellene har nemlig egne spaavdelinger. I Havanna er det selvfølgelig flust med severdigheter, som regjeringsbygget Capitolio, Revolusjonsmuseet, sigarfabrikken Partagas, Hemingways favorittbarer og de mange amerikanske bilene som kjører rundt i gatene – for å nevne noe.

Å reise med barn til Cuba

Halvøya som utgjør Varadero er kantet med en nesten to mil lang, bred sandstrand med myk, hvit sand. Den er som gjort for leking og plasking for både små og store barn. De fleste hotellene som ligger langs stranden er store resorthotell hvor All Inclusive er inkludert i prisen, og mange av dem har barneklubber og aktiviteter for både barn og voksne. Hvis du reiser med litt større barn er det absolutt verdt å ta turen til Havanna også. Kubanerne er generelt sett både barnevennlige og gjestfrie overfor familier.
Finn ditt hotell
Finn reise til Cuba

Reiser til Cuba

Flere reisemål i Cuba
Varadero
Barnefamilier er spesielt velkomne på vårt familiehotell Sol Palmeras ved stranden i Varadero. All Inclusive er inkludert på nesten alle hotellene våre i Varadero.
Havanna
En reise til Cuba er ikke komplett uten et besøk i Havanna. Den fantastiske arkitekturen er slående, akkurat som de gamle 50-talls bilene og følelsen av at tiden har stått stille i flere tiår.