Sol Ipanema Hotel (ex. Best Western Sol Ipanema)

Oversikt
Ligger på Ipanema Beach, og tilbyr komfortabel innkvartering for reisende. Eiendommen har 24-timers innsjekking, klimaanlegg i alle fellesområder
, bar, forretningstjenester, treningsstudio og treningsfasiliteter, solterrasse og svømmebasseng. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig overalt på hotellet.
plassering
Eiendommen ligger ved kysten på
Ipanema-stranden, i nærheten av Rio De Janeiro sentrum, 15 km unna og byens viktigste attraksjoner. Du finner buss- og metrostasjoner innen 10 minutters gange fra hotellet. Den nærmeste flyplassen er Santos Dumont lufthavn, som ligger 13 km fra eiendommen.
Rom
Hver leilighet har en moderne og enkel innredning med fasiliteter som klimaanlegg, minibar, safe, telefon, kabel- / satellitt-TV, kaffe- og tekoker, romservice, barnesenger på forespørsel og eget bad med hårføner og dusj eller badekar.
Mat og Drikke
Hotellrestauranten serverer en frokostbuffé hver morgen med et rikt utvalg av tropisk frukt, brød og kaker. Du kan slappe av på solterrassen ved bassenget og nyte en forfriskende drink fra baren.
Adresse: Avenida Vieira Souto 320 Ipanema, Rio De Janeiro 22420-000, Brasil

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Concierge-fasiliteter
Vaskerom
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Treningsrom/treningsfasiliteter
Strand: 0 m
Sentrum: 0 m
Flyplass: GIG 20 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  4,0
  Hotellfakta
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Ja
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.