Se hotell (26)

Reiser til Belgia

En reise til Belgia kan inneholde både kunst, kultur, god mat og kanskje et Formel 1-løp på Spa-Francorchamps.
Belgia er for mange et litt ukjent land, noe som gjør at de blir gledelig overrasket når de besøker landet. Belgia hovedstad Brussel rommer kunst, kultur, utmerkede restauranter, et travelt gateliv og verdensberømte severdigheter. Ta for eksempel Grand Place, et stort torg som er omgitt av vakre middelalderbygninger, og står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Det er derfor lett å tilbringe et par dager med å utforske byen, for i tillegg til alle severdighetene vil du garantert snuble over en eller annen festival eller tilstelning. Mens du er i Belgia må du prøve noen av landets spesialiteter, som moules frites – blåskjell og pommes frites – og sjokolade i alle varianter. Og selvsagt øl, som fås overalt i et utall varianter.

Utforsk Belgia

Vil du se mer av Belgia er det kort vei til byer som for eksempel Antwerpen, Brugge og Ghent, historiske byer hvor du kan beundre vakker arkitektur fra middelalderen og oppover. Det er heller ikke mer enn et par timer til Paris og Luxemburg. Det er både enkelt og rimelig å reise rundt.

Formel 1 i Belgia

På sensommeren er tiden kommet for Formel 1 på Belgias Spa-Francorchamps. Dette er Formel 1-sirkusets lengste bane, og lokker til seg mange tusen tilskuere. Med Ving kan du bestille en reise til dette løpet, hvor fly, hotell, transport og inngangsbillett inngår.

Å reise til Belgia

Med Ving kan du reise til Belgia på de tider som passer deg. Siden vi reiser med rutefly kan du selv bestemme hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan selvsagt reise til Belgia hele året.
Finn ditt hotell
Finn reise til Belgia

Reiser til Belgia

Flere reisemål i Belgia
Brussel
Brussel er EUs hovedstad og byr på en herlig miks av klassisk og moderne. Og både shoppingen og restaurantverdenen er i toppklasse.

Våre egne reisetips og anbefalinger

brussel

Overraskende Brussel!

Brussel er mye mer enn bare EU-bygningene! Bli med vår reiseekspert, Tomas, til Brussel når han utforsker byen. Mat, arkitektur og spennende severdigheter - Brussel er en by som er verdt å besøke!