Warwick Brussels

Dette sjarmerende hotellet er i Brussels. Totalt 266 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Warwick Brussels. Denne eiendommen ble oppusset
2006. Warwick Brussels tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig
på Warwick Brussels. Dette overnattingsstedet har blitt designet med et ønske om å imøtekomme de strengeste miljømessige krav og er belønnet med -merket. Besøkende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Dette hotellet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende.

År for siste renovering: 2006
Antall etasjer (i hovedbygningen): 6
Totalt antall rom: 266
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  Hotellfakta
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Ja, inkludert
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.