Barn spiser for 0,-

Barn spiser for 0,- på Sunwing Family Resorts og O.B.C

Lollo & Bernies buffé serverer barnas favoritter som hamburgere, kjøttboller, pasta, grønnsaker, frukt og mye annet godt og nyttig.

Barn under 12 år spiser gratis frokost, lunsj og middag fra barnebufféen/menyen i selskap med en fullt betalende voksen.

Noen Sunwing Family Resorts tilbyr også en egen Lollo & Bernie-meny. På den vanlige menyen finner du enda flere retter - passe store for barn, og til halv pris.

Les mer om mat på Sunwing Family Resorts

Sunwing Alcudia Beach
Sunwing Family Resorts

Sunwing – Vings eget familieparadis

Hadde det ikke vært deilig å slippe å lage mat i ferien? På Sunwing Family Resorts tilbereder våre dyktige kokker mat som får både små og store til å juble.

Ocean Beach Club - Kypros

Ocean Beach Club

Maten er en av de største grunnene til at Ocean Beach Club har blitt en suksess. Med bra råvarer og dyktige kokker har vi satt sammen en meny som er populær hos både barn og voksne.

Safe travel hos Ving
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.