Bagasjeregler

Håndbagasje

Reglene for håndbagasje avhenger av hvilket flyselskap du skal fly med. Er du i tvil finner du flyselskapet på billetten, på Min Side under din bestilte reise eller under din reise i Vings app.

Sunclass Airlines

Når du reiser på charterferie med Ving flyr du som regel direkte med vårt eget flyselskap, Sunclass Airlines.

Når du reiser på charterferie med Ving flyr du som regel direkte med vårt eget flyselskap, Sunclass Airlines.

Charterflyselskap

Kundeservice

Fant du ikke det du lette etter?

Har du spørsmål om reisen kan du få svar på vår kundeserviceside, hvor du også finner våre kontaktopplysninger.

Har du spørsmål om reisen kan du få svar på vår [kundeserviceside](https://kundeservice.ving.no/), hvor du også finner våre kontaktopplysninger.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.