Norwegian Charter

Skal du reise fra Evenes til Mallorca t/r i løpet av sommeren 2024, og ønsker å reservere sete eller bestille mat, må du gjøre dette direkte hos Norwegian her tidligst 180 dager før avreise. Det vil ikke være mulig å bestille taxfree om bord på flyvninger med flynummer D8 5641 / D8 5640.

Mat / spesialmat

Mat og drikke er en viktig del av ferien. Og ferien begynner allerede på flyreisen. Så husk å bestille mat før du reiser, og velg siden drikke i fred og ro om bord på flyet.
Du kan også bestille spesialmat. Drikke kjøpes om bord.
Mat bestilles på Min side samt på telefon: 915 08 888

Seteplass

Når du har bestilt reisen din, kan du mot betaling bestille ditt favorittsete om bord. Mange benytter sjansen til å bestille et bestemt sete, derfor anbefaler vi at du bestiller god tid i forveien. Du kan tidligst bestille 180 dager før avreise.

Bestill seteplass

Bagasje

Tillatt bagasjevekt:

Voksne og barn (fra 2 år): 20 kg + 10 kg håndbagasje (40 + 10 kg ved 3 uker eller mer, men maks 20 kg pr. koffert og maks 2 innsjekkede kofferter pr. passasjer)
Baby (under 2 år): 5 kg innsjekket bagasje + barnevogn. Ingen håndbagasje.

Du velger selv om du vil reise med kun håndbagasje eller om du vil bestille innsjekket bagasje sammen med reisen.

Bagasje kan også bestilles i etterkant på Min side samt på telefon: 915 08 888.

Håndbagasje

Maks. mål: 55 x 40 x 23 cm
Maks. vekt: 10 kg

Ekstra bagasje og spesialbagasje

Om du har med deg mer enn den tillatte bagasjevekten, må du betale en avgift på flyplassen. Merk at bagasje med overvekt kun kommer med flyet om det er plass om bord. Transport av golfbager og annen spesialbagasje, for eksempel sykler, må bestilles før avreise.

Taxfree

Solbriller til ferien, godteri til barna eller kanskje en gave til naboen som vannet blomstene for deg? Det finnes mange grunner til å kjøpe taxfreevarer – i tillegg til at det selvsagt er billig. Om du bestiller på forhånd får du varene levert rett til flysetet ditt. Enklere blir det ikke! Taxfree-katalogen kommer i posten ca. 3 uker før avreise.

Forhåndsbestill taxfree

Nettside til Norwegian

Fant du ikke det du lette etter?

Vanlige spørsmål og svar finner du på våre kundeservice-sider