Submarine Adventure

Bli med ubåten Golden Shark på en tur under havflaten. Ubåten dykker ned til 25 meters dyp og vi får se fisker og annet marint liv i undervannsparken La Atlántida.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 08.30–14.00. Du er om ord i ubåten 40–45 minutter og har ca. 2,5 time på egen hånd i Puerto de Mogán.
 • Pris:
  35 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.

  Barneprisen gjelder for barn 2–12 år. Transport er inkludert fra reisemål på sørsiden av øya. Mat og drikke er ikke inkludert, men det finnes mange koselige restauranter i Puerto de Mogán.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd. Guiding med forhåndsinnspilt lydopptak via hodetelefoner på bl.a. norsk, svensk, dansk, finsk og engelsk.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 2 år eller eldre.
 • Mer:
  Barn 2–16 år må ha følge med en voksen. Du må gå ned en stige for å komme om bord i ubåten. Det er ikke tillatt å ta med mat og drikke om bord. Toalett finnes i havnen (mot betaling), men ikke om bord.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Ubåten Golden Shark legger ut fra havnen i Puerto de Mogán og dykker ned under havflaten. Her venter undervannsparken La Atlántida på ca. 20–25 meters dyp. Det er et kunstig rev som er bygget for å gjenskape havbunnen utenfor Mogánkysten. I tillegg til har man også plassert ut et hundretalls betongelementer som skal forestille ruinene av oldtidens sivilisasjon og gi assosiasjoner til det sunkne Atlantis.

Det 3000 m² store området tiltrekker seg et rikt marint liv og er et fristed for forskjellige fiskearter og annet som lever på havbunnen. Området er vernet og det er derfor ikke tillatt å fiske eller ankre opp her. All dykking foregår kontrollert, og ubåten vi benytter går kun på elektriske motorer for å ikke forstyrre det marine økosystemet. I løpet av turen får vi se fisker og andre sjødyr i alle former og farger og gjennom hodetelefoner blir vi guidet av et forhåndsinnspilt lydopptak.

Golden Shark er ca. 18 meter lang og rommer 44 passasjerer. På begge sider av ubåten er det store, runde vinduer som gir god utsikt.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.