Naturskjønne Koh Hong og Krabi-provinsen

En heldagsutflukt med fantastisk utsikt og uforglemmelige naturopplevelser! Mat og drikke er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag og fredag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.00–19.00
 • Pris:
  4800 THB pr. voksen, 2350 THB pr. barn.

  Barneprisen gjelder fra 4–12 år. Lunsj og drikke er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Håndkle og badetøy. Penger.
 • Mer:
  Båtens rute avgjøres av vær og vind og kan derfor forandres. Dette avgjøres den dagen utflukten går. Du trenger pass eller passnummer ved bestilling av utflukten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Båtutflukt

Utflukten tilbys fra

Velkommen om bord på MV Phuket Champagne som skal ta oss med på en uforglemmelig utflukt i naturens tegn. Vi skal begi oss ut i en av verdens mest spektakulære skjærgårder, med over 40 ubebodde øyer, kalksteinsvegger og laguner.

Vi starter dagen med å seile ut mellom øyene Koh Yao Yai og Koh Yao Noi, for deretter å ankomme lagunen på Koh Hong Island i Krabi-provinsen. Allerede her opplever vi de nydelige omgivelsene. Vi valgte denne ruten for å kunne tilby den beste muligheten til å se det vakre landskapet med høye kalksteinsklipper som reiser seg 300 meter over havet.

På Koh Hong Island har vi ca. 1 time på stranden, slapper av, bader eller hvis du er klar for en utfordring, tar du de 411 trappetrinnene opp til utsiktsplassen med 360 graders utsikt over Phang Nga-bukten.

Etter lunsj fortsetter utflukten blant klippeformasjonene og vi stopper i de fantastiske omgivelsene og naturen for å svømme og hoppe i det klare vannet fra dekket. Her finner du garantert det perfekte "Kodak moment" og får feriens heftigste minner.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.