Fjellvandring i Roque Nublo

Bli med på en arrangert fottur høyt oppe i fjellene og opplev Gran Canaria til fots. En dag full av naturopplevelser – en perfekt dag for turelskere!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 07.30–17.00
 • Pris:
  60 EUR pr. voksen, 60 EUR pr. barn.

  Mat og drikke er ikke inkludert. Ta med matpakke, da det ikke er mulighet til å kjøpe noe på veien. Transport er inkludert fra reisemålene på sørsiden av Gran Canaria.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske (minst 1,5 liter), matpakke, solkrem og gode tursko. Vi anbefaler at du kler deg i flere tynne lag samt med vind- og regntette ytterplagg. Du kan få låne ryggsekk og vandrestav samt leie fjellsko før start dersom du ikke har det selv.
 • Mer:
  Fotturene er 6, 10 eller 12 km lange og tar 4–5 timer. Det er alltid minst to guider med, så du har mulighet samme dag, til å velge den strekningen og det tempoet som passer for deg. Det kreves god helse og kondisjon for å delta på alle fotturer. Vær oppmerksom på at turen går i relativt stor høyde, og vær og temperatur kan variere (fra 4 til 25 grader).
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Roque Nublos naturområde dekker et stort område fra midten av øya og helt ned til vestkysten. I området finnes det mange turstier, og hvilken vi velger avhenger av vær og vind på den aktuelle dagen.

Klippen i skyene – Roque Nublo – er den tredje største fjelltoppen på Gran Canaria, og den ble til under et vulkanutbrudd for 4,5 millioner år siden. Vi bruker ofte klippen som landemerke på fotturene våre, siden den kan sees fra store deler av øya. For øyas urbefolkning hadde klippen stor betydning og plasseringen gjorde den til et naturlig møtested for seremonier og rådslagninger.

På vår vandring tar vi oss gjennom vakker natur og flere av Gran Canarias klimasoner. Her oppe i fjellandsbyene kan man fortsatt fra oppleve å se bønder som pløyer terrasseåkrene sine med okse og treplog. Ettersom vi befinner oss midt på øya har vi utsikt til alle kanter: Tenerife i vest, Las Palmas i øst og Maspalomas i sør. Med denne vakre utsikten rundt oss slår vi oss ned og nyter medbragt niste.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.