Skopelos og Alonissos
Bli med på et heldags skjærgårdscruise til naboøyene Skopelos og Alonissos.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag og torsdag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 09.30/10.00–18.30 (tilbake i havnen på Skiathos).
 • Pris:
  39 EUR pr. voksen, 23 EUR pr. barn.

  Båtturen er inkludert. Transport til havnen koster 2 euro pr. person en vei og 4 euro pr. person tur/retur. Ingen måltider er inkludert, men kan kjøpes på Skopelos og Alonissos.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko til å gå tur i og eventuelt en jakke til båtturen.
 • Mer:
  Utflukten er gratis for barn fra 0–4 år.

  Vinden rundt Sporadene kan endre retning og styrke fra dag til dag, og derfor blir det noen ganger endringer i reiseruten uten varsel på forhånd. Endringene kan innebære at ikke alle stedene som er nevnt ovenfor besøkes, men i så fall stopper vi andre steder underveis. Slike endringer i programmet gir ingen rett til refusjon.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Båtutflukt

Øytur

Utflukten tilbys fra

Ikke langt fra Skiathos ligger de to frodige naboøyene Skopelos og Alonissos. Skopelos by ligger vakkert til på øyas nordlige side og er oppbygd som et amfiteater rundt havnen. De smale, sjarmerende smugene fra piratenes storhetstid kan minne om labyrinter. Du får tid på egen hånd til å rusle rundt og kommer raskt til å oppdage at det ligger en kirke på nesten hvert gatehjørne. Ikke så rart kanskje, ettersom 120 av øyas 380 kirker ligger her. Blir du sliten i bena kan du slå deg ned på en hyggelig taverna,ta noe godt å drikke mens du opplever folkelivet.

Bortenfor Skopelos ligger den lille, rolige øya Alonissos. Alonissos er faktisk den øya i Egeerhavet som har vært lengst bebodd – også av pirater. Øya har en avslappet atmosfære og er det nærmeste man kommer en søvnig, liten gresk øy. Vannet rundt øya er en nasjonal marinepark med et rikt dyre- og planteliv. På turen besøker vi øyas største by, Patitiri, der de som vil kan ta seg opp til øyas gamle 'hovedstad', Palaia Alonissos. Byen ligger vakkert til på 241 meters høyde over havet, og utsikten herfra er fantastisk! Nede i havnen kan du spise en god lunsj på en av de koselige tavernaene eller rusle rundt i byen.

På veien tilbake til Skiathos møter vi nysgjerrige delfiner hvis vi har flaks. Vi stopper også og bader på Skopelos, enten ved Kastani Beach eller Limonari Beach, avhengig av vær og vind.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.