Et kontinent i miniatyr

Denne utflukten er en av de beste i vårt utfluktsprogram, og perfekt for deg som vil se mer enn hotell og strender. Gran Canaria er et skattekammer fullt av overraskelser, og vi ønsker å vise deg noen av dem.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Lørdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.00–17.00
 • Pris:
  62 EUR pr. voksen, 31 EUR pr. barn.

  Lunsj og vann, en øl eller et glass vin er inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Ekstra genser/jakke, da det kan bli kjølig oppe i fjellene året rundt. Kontanter hvis du vil handle på markedet.
 • Mer:
  Utflukten innebærer mye tid på bussen, og deler av turen kjøres på svingete veier, noe som kan være anstrengende for den som lett blir bilsyk.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Mat & drikke inkludert

Naturopplevelser

Øytur

Utflukten tilbys fra

Vi kjører fra den tørre sørsiden via Fatanga-dalen. Reisen går gjennom dype daler, enorme vulkankratre og grønne skoger. Vi passerer palmelunder og idylliske landsbyer omgitt av grønne enger, kaktuser og eukalyptus- og mandeltrær. Ferden går videre opp til et av øyas høyeste punkter og deretter ned til den subtropiske nordsiden. Det gjør at vi får oppleve fire ulike klimasoner i løpet av turen. Omtrent midt på øya, ved Cruz de Tejeda, stopper vi ved noen små salgsboder hvor vi kan både smake og kjøpe lokale godsaker.

Vi spiser lunsj i naturskjønne omgivelser i landsbyen Valleseco mens vi beundrer utsikten over øyas religiøse senter, landsbyen Teror, dit turen fortsetter.

I øyas mest besøkte kirke, La Basilica de Nuestra Señora de Pino, våker øyas skytshelgen 'Pinjemadonnaen' over lokalbefolkningen fra sin vakre sølvtrone.

Dette er en innholdsrik dag der du, i tillegg til mange naturopplevelser, får lære mer om Gran Canarias kultur og historie enn du kan lese om i reisehåndbøkene.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.