Legendariske La Gomera

Denne usedvanlig vakre øya er den nest minste av de bebodde Kanariøyene. Bussen tar oss langs svingete veier gjennom kløfter og daler med svimlende utsikt. Her er det veldig lite turisme, og den fantastiske naturen er fremdeles dominert av urskog og stedsegne planter. Husk å ta med pass!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Fredag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca kl. 08.00–18.30.
 • Pris:
  94 EUR pr. voksen, 49 EUR pr. barn.

  Treretters lunsj med vann eller vin er inkludert. Brus og øl kan kjøpes.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko og vannflaske. La Gomera er litt kjøligere enn Tenerife, så ta med en varm genser eller jakke.
 • Mer:
  Husk å ta med pass!
  Det er mange trapper og nivåforskjeller på La Gomera. Personer med bevegelsesvansker bør rådføre seg med en Vingvert før en eventuell bestilling.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Mat & drikke inkludert

Naturopplevelser

Øytur

Utflukten tilbys fra

Bli med til den vakre nasjonalparken Garajonav på la Gomera, der du blant annet kan se den sjeldne laurbærskogen – en av de få gjenværende av de store skogene som dekket Europa under Mesozoikum i dinosaurenes tidsalder.

Første stopp på utflukten er Laguna Grande, midt i nasjonalparken, hvor vi spiser lunsj med en fantastisk utsikt, samtidig som vi får en demonstrasjon av det gamle plystrespråket 'el silbo' som lenge var den eneste måten man kunne kommunisere over dalsidene og ravinene som kjennetegner øyas landskap. Etter lunsj blir det tid til å gå en tur på egen hånd, og kanskje ta en titt på stedet som i følge er hjemsøkt av heksene som holdt til her.
Det er vanskelig å unngå å nevne Christofer Columbus når man er på La Gomera. Den kjente sjøfareren stoppet flere ganger her for å proviantere og fylle vann før han fortsatte vestover mot Den nye verden. Brønnen han fylte vann fra eksisterer den dag i dag i hovedstaden San Sebastián, i likhet med ryktet om Columbus' amorøse eventyr med hoffdamen Beatriz Bobadilla. Vi gjør et stopp i byen der du får litt tid på egen hånd før vi fortsetter mot havnen og fergen som tar oss tilbake til Tenerife.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.