Ettermiddagsbåttur med Afrikat 69

Bli med om bord på denne flotte katamaranen og nyt en herlig, avslappende ettermiddag på havet. Vi seiler ut fra Puerto Rico og kaster etter hvert anker i en tilbaketrukket bukt der det er mulig å bade fra båten. Vil du oppleve litt mer kan du også benytte anledningen til å snorkle eller kjøre speedbåt. Båten går i perioden 6. juni til 28. oktober

  Hurtigfakta

 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 13.30–20.00 (kl. 14.30–19.00 uten busstransport).
 • Pris:
  73 EUR pr. voksen, 49 EUR pr. barn.

  Barneprisen gjelder for barn 2–10 år. Transport til og fra havnen i Puerto Rico er inkludert (gjelder ikke for hotellene i Puerto Rico, Puerto de Mogán og Las Palmas). Et enkelt måltid er også inkludert, i tillegg til drikke (øl, sangria, brus, juice og vann) på hele turen.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd. Mannskapet snakker engelsk.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og solkrem.
 • Mer:
  Båten er også tilpasset bevegelseshemmede. Kontakt en Vingvert hvis du ønsker å bestille spesialtransport til og fra båten. Båten seiler i perioden 6. juni–28. oktober.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Vi seiler ut fra Puerto Rico med katamaranen Afrikat 69 for en avslappende og hyggelig ettermiddag til sjøs. Her kan du sitte på dekk og nyte havbrisen, mens vi langsomt seiler langs kysten. Hvis vi har flaks får vi også se delfiner, noe som er vanlig i disse farvann.

Vi kaster anker i en bukt der du har mulighet til å bade rett fra båten, prøve snorkling eller bli med på tur i en speedbåt (inkludert i prisen). Har du lyst til å prøve vannscooter eller parasailing, kan dette også ordnes mot ekstra betaling. Da bestiller du det når du kommer om bord, og betaler direkte til mannskapet.

Senere får vi servert et lett måltid. Alle dager unntatt onsdag og lørdag kan vi dessuten nyte behagelig livemusikk om bord. Vi er tilbake i Puerto Rico ved 19-tiden, og du rekker fortsatt middagen på hotellet hvis du ønsker det.

Katamaranen Afrikat 69 ble tatt i bruk i 2017, og er et luksuriøst og moderne fartøy med god plass. Det finnes både et stort soldekk, bar og cocktailmaskin om bord.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.