Se hotell (88)

Reiser til Ungarn

På en reise til Ungarn kan du få med deg habsburgske rokokkopalass, et snev av russisk stemning, velgjørende kurbad og friske vestlige impulser.
Ungarn er et spennende reisemål med store kontraster. Klimaet er behagelig, prisene lave og det er mye å se og oppdage. Landskapet består av grønne enger, store åkre og bølgende åser. I hovedstaden Budapest blandes kjøpesentre, nye hotellkomplekser og brede gater med idylliske brosteinssmug, pompøs barokkarkitektur og gammeldagse kurbad.

Vings reiser til Ungarn

Når du bestiller en reise til Ungarn med Ving er det Budapest du reiser til. Flyreisen hit tar ikke mer enn litt over to timer. Byen deles i to av Donau, og Ving har hotell på både Buda- og Pest-siden av elven. Takket være Vings fleksible reiselengder kan du selv bestemme hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Formel 1 i Ungarn

Du kan også kombinere oppholdet i Budapest med et Formel 1-løp i Ungarn. August er tiden for Hungary Grand Prix på Hungaroring. Denne banen ligger i en dal ca. 20 kilometer utenfor Budapest. Banens utforming og åsene rundt området gjør det enkelt å få med seg hele løpet fra de aller fleste plassene.
Finn ditt hotell

Reiser til Ungarn

Budapest
  • Attraksjoner
  • Shopping
  • Underholdning
Med Ving reiser du når du vil og blir borte så lenge du vil. Velg mellom mange hotell med bra beliggenhet i Budapest.

Finn reise til Ungarn
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.