Vær
Når er det best vær i Ungarn?
Ving har reiser til landets hovedstad Budapest. Sammenlignet med mange andre europeiske storbyer har Budapest en lengre og varmere sommer, flere soltimer og mindre regn. Varmest er det i perioden mai–september, med en gjennomsnittstemperatur på 22–27 grader på dagtid. Det kan også være behagelige temperaturer både tidligere og senere, i april og oktober er gjennomsnittstemperaturen rundt 16 grader. September og oktober er de tørreste månedene, selv om nedbør forekommer året rundt. Sent på høsten, i november og desember, øker nedbøren og temperaturen synker raskt til ca. 3–8 grader. Kulden holder seg utover vinteren, i januar og februar, og snø kan forekomme. I mars og april gjør våren sitt inntog med ca. 12–16 grader på dagtid, og soltimene blir flere og regndagene færre.
Pass og visum
For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Ungarn. For mer informasjon ta kontakt med Ungarns ambassade på tlf. 22 54 76 40. https://oslo.mfa.gov.hu/nor

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Ungarn.

Reiser til Ungarn

Budapest
  • Attraksjoner
  • Shopping
  • Sport & aktiviteter
Med Ving reiser du når du vil og blir borte så lenge du vil. Velg mellom mange hotell med bra beliggenhet i Budapest.

Opplev Formel 1 i Budapest

FINN REISE TIL Ungarn