Se hotell (87)

Reiser til Ungarn

På en reise til Ungarn kan du få med deg habsburgske rokokkopalass, et snev av russisk stemning, velgjørende kurbad og friske vestlige impulser.
Ungarn er et spennende reisemål med store kontraster. Klimaet er behagelig, prisene lave og det er mye å se og oppdage. Landskapet består av grønne enger, store åkre og bølgende åser. I hovedstaden Budapest blandes kjøpesentre, nye hotellkomplekser og brede gater med idylliske brosteinssmug, pompøs barokkarkitektur og gammeldagse kurbad.

Vings reiser til Ungarn

Når du bestiller en reise til Ungarn med Ving er det Budapest du reiser til. Flyreisen hit tar ikke mer enn litt over to timer. Byen deles i to av Donau, og Ving har hotell på både Buda- og Pest-siden av elven. Takket være Vings fleksible reiselengder kan du selv bestemme hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Formel 1 i Ungarn

Du kan også kombinere oppholdet i Budapest med et Formel 1-løp i Ungarn. August er tiden for Hungary Grand Prix på Hungaroring. Denne banen ligger i en dal ca. 20 kilometer utenfor Budapest. Banens utforming og åsene rundt området gjør det enkelt å få med seg hele løpet fra de aller fleste plassene.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Ungarn?
Ving har reiser til landets hovedstad Budapest. Sammenlignet med mange andre europeiske storbyer har Budapest en lengre og varmere sommer, flere soltimer og mindre regn. Varmest er det i perioden mai–september, med en gjennomsnittstemperatur på 22–27 grader på dagtid. Det kan også være behagelige temperaturer både tidligere og senere, i april og oktober er gjennomsnittstemperaturen rundt 16 grader. September og oktober er de tørreste månedene, selv om nedbør forekommer året rundt. Sent på høsten, i november og desember, øker nedbøren og temperaturen synker raskt til ca. 3–8 grader. Kulden holder seg utover vinteren, i januar og februar, og snø kan forekomme. I mars og april gjør våren sitt inntog med ca. 12–16 grader på dagtid, og soltimene blir flere og regndagene færre.
Pass og visum
For innreise til Ungarn må man ha med gyldig norsk pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Dokumentet må være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Ungarn.
For mer informasjon ta kontakt med Ungarns ambassade på tlf. 22 54 76 40. https://oslo.mfa.gov.hu/nor

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Ungarn.

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiser til Ungarn

Budapest
  • Attraksjoner
  • Shopping
  • Underholdning
Med Ving reiser du når du vil og blir borte så lenge du vil. Velg mellom mange hotell med bra beliggenhet i Budapest.

Finn reise til Ungarn
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.