Se hotell (75)

Reiser til Ungarn

På en reise til Ungarn venter spennende historie, matopplevelser, ruinbarer, vakker arkitektur og velgjørende kurbad i den vakre hovedstaden Budapest.
Ungarn er et spennende reisemål med store kontraster. Klimaet er behagelig, prisene lave og det er mye å se og oppdage. Landskapet består av grønne enger, store åkre og bølgende åser. I hovedstaden Budapest blandes kjøpesentre, nye hotellkomplekser og brede gater med idylliske brosteinssmug, pompøs barokkarkitektur og gammeldagse kurbad.

Vings reiser til Ungarn

Når du bestiller en reise til Ungarn med Ving er det Budapest du reiser til. Flyreisen hit tar ikke mer enn litt over to timer. Byen deles i to av Donau, og Ving har hotell på både Buda- og Pest-siden av elven. Takket være Vings fleksible reiselengder kan du selv bestemme hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Formel 1 i Ungarn

Du kan også kombinere oppholdet i Budapest med et Formel 1-løp i Ungarn. August er tiden for Hungary Grand Prix på Hungaroring. Denne banen ligger i en dal ca. 20 kilometer utenfor Budapest. Banens utforming og åsene rundt området gjør det enkelt å få med seg hele løpet fra de aller fleste plassene.
Finn ditt hotell
Finn reise til Ungarn

Reiser til Ungarn

Flere reisemål i Ungarn
Budapest
Med Ving reiser du når du vil og blir borte så lenge du vil. Velg mellom mange hotell med bra beliggenhet i Budapest.

Reisetips og inspirasjon

Reiseekspert Kaci har vært på Széchenyi Thermal Bath i Budapest

Sommerferie i "Østens Paris"

Budapest har flust med restauranter og kafeer, bra shopping og spennende severdigheter – alt i en by der alle bygningene er av Instagram-materiale. Vår reiseekspert Kaci forteller om sin ferie til byen.