Se hotell (58)

Reiser til Ungarn

På en reise til Ungarn kan du få med deg habsburgske rokokkopalass, et snev av russisk stemning, velgjørende kurbad og friske vestlige impulser.

Ungarn er et spennende reisemål med store kontraster. Stemningen er gjestfri, klimaet behagelig, prisene lave og det er mye å se og oppdage. Landskapet består av grønne enger, store åkre og bølgende åser. I hovedstaden Budapest kombineres kjøpesentre, hotellkomplekser og brede gater med idylliske brosteinssmug, sjarmerende barokkarkitektur og gammeldagse kurbad.

Vings reiser til Ungarn

Når du bestiller en reise til Ungarn med Ving er det Budapest du reiser til. Flyreisen hit tar ikke mer enn litt over to timer. Byen deles i to av Donau, og Ving har hotell på både Buda- og Pest-siden av elven. Takket være Vings fleksible reiselengder kan du selv bestemme hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Formel 1 i Ungarn

Du kan også kombinere oppholdet i Budapest med et Formel 1-løp i Ungarn. August er tiden for Hungary Grand Prix på Hungaroring. Denne banen ligger i en dal ca. 20 kilometer utenfor Budapest. Banens utforming og åsene rundt området gjør det enkelt å få med seg hele løpet fra de aller fleste plassene.

Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Ungarn?
Ving har reiser til landets hovedstad Budapest. Sammenlignet med mange andre europeiske storbyer har Budapest en lengre og varmere sommer, flere soltimer og mindre regn. Varmest er det i perioden mai–september, med en gjennomsnittstemperatur på 22–27 grader på dagtid. Det kan også være behagelige temperaturer både tidligere og senere, i april og oktober er gjennomsnittstemperaturen rundt 16 grader. September og oktober er de tørreste månedene, selv om nedbør forekommer året rundt. Sent på høsten, i november og desember, øker nedbøren og temperaturen synker raskt til ca. 3–8 grader. Kulden holder seg utover vinteren, i januar og februar, og snø kan forekomme. I mars og april gjør våren sitt inntog med ca. 12–16 grader på dagtid, og soltimene blir flere og regndagene færre.

Reiser til Ungarn

Budapest
  • Shopping
  • Attraksjoner
  • Sport & aktiviteter
Med Ving reiser du når du vil og blir borte så lenge du vil. Velg mellom mange hotell med bra beliggenhet i Budapest.

Opplev Formel 1 i Budapest

Hungarian Grand Prix

Opplev racing og vakre Budapest på en og samme reise. Bestill din Formel 1-reise med Ving til Hungarian Grand Prix.

FINN REISE TIL Ungarn