The Peak Hotel

Istanbul, Istanbul
The Peak Hotel er et pent og hyggelig hotell med fin beliggenhet i Beyogluområdet med gangavstand til butikker, restauranter og Istanbuls pulserende natteliv
. På The Peak Hotel bor du i moderne rom, og hotellet har fasiliteter som treningsstudio, hamam, bar og en populær restaurant. Ikke langt unna hotellet ligger noen av Istanbuls største
attraksjoner, som Taksimplassen. I området finner du også t-bane og trikk – noe som er godt å ha når du vil utforske Istanbul.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Bygget 1961
Renovert 2007
8 etasje/r
137 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Safe i resepsjonen
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i Istanbul, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
 • Treningsrom
Hotellfakta
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Mot betaling
 • Heis
  Ja
 • T-banestasjon
  800 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.