Ving presenterer

TV-reisen

Maks feriefølelse med TV-reisen

Du har sikkert sett den, den gnistrende TV-peisen alle har hatt på skjermen i vinter. Hva med litt varmt solskinn i stedet? Drøm deg bort med den splitter nye TV-reisen vår! 8 timers ren feriefølelse – direkte til sofaen din. Enten du elsker lange solskinnsdager på stranden eller er svak for tropiske solnedganger, så vil feriestemningen strømme inn i stua. En skikkelig strømmereise, rett og slett!

Lyst til å gjøre drømmestrømmen til virkelighet? Du kan trygt bestille sommerferien du drømmer om, og du trenger ikke å bekymre deg for at noe skal komme i veien – du kan nemlig endre reisen helt inntil 30 dager før avreise. Ferien finner du her.

Finn din favorittfilm

Tips og triks

  • Vil du se filmen i fullskjerm? Hvis du ser på en pc, start filmen og trykk F på tastauret. Hvis du ser på mobil eller nettbrett, trykk på fullskjerm-ikonet (ofte en hvit firkant nederst til høyre).
  • Vil du heller se filmen på Youtube, trykk der det står "YouTube" nederst til høyre.
  • Vil du oppleve strendene i virkeligheten kan du bestille en reise til Phuket her.

God fornøyelse!

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.