Yogareise til vakre Nidri med Johanna

Når: 20–27 mai 2024
Hvor: Porto Galini, Nidri, Lefkas i Hellas
Pris: fra 14 995,-
Avreise fra: Oslo
Fullbooket!

Velkommen til en uforglemmelig yoga uke i Lefkas/Nidri, med masse yoga hver dag, meditasjon, pust, stilletid, egentid, fellesskap, strandliv, sol og bad.

Johanna inviterer til en uke med daglige energigivende, dynamiske morgentimer og hvilende og restituerende yin yoga, elementer fra Mindful restorative og myk yoga på ettermiddagen. Vi utforsker kraften av pranayama/breathwork og vi finner stillhet og indre ro gjennom meditasjon/mindfulness og yoga nidra.
Vi bor på 5 stjerners hotellet Porto-Galini Hotel Seaside Resort & Spa og du kan glede deg til ypperlig, variert og fresh mat, mulighet at besøke hotellets SPA-avdeling, innta solstolene på hotellets egen strand, svømme i det krystallklare havet, utforske balansen på sup brett eller padle kano mellom yoga øktene.

Kickstarte vår og sommer på dette vakre stedet i det Joniske hav på vestkysten av Hellas. Gled deg til sol, varme og masse deilig yoga hver dag og vend hjem til med mer vitalitet, energi og overskudd!

 • Hotell med fantastiske fasiliteter for yoga
 • Profilerte yogalæreren Johanna Fredriksson
 • Frokost inkludert

Prisen inkluderer:

 • Flyreise t/r inkl. mat på flyet
 • Innsjekket bagasje (15+5 kg)
 • Transport mellom flyplass og hotell t/r
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost hver dag
 • Utfyllende program med fokus på yoga og meditasjon

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene fra 4000,- NB! Begrenset antall
 • Endrings-og avbestillingsforsikring 399,-
 • Reiseforsikring 464,-
 • Halvpensjon 1960,-
 • 5 kilo ekstra innsjekket bagasje t/r 130,-
 • 10 kilo ekstra innsjekket bagasje t/r 310,-

Helseeffekter
Yoga gir mange positive helseeffekter, som blant annet:
Øker: Styrke, kondisjon, balanse, fokus
Minsker: Stress, uro, depresjon, smerte (spesielt i korsrygg og nakke)

Fantastiske yogafasiliteter!
Hotellets strand
Gresk atmosfære på hotellet

Program

En hel uke med Dynamisk fysisk Yoga, yin yoga, egentid, stilletid, pust og meditasjon. Her skal vi nyte noen magiske dager med hovedfokus på Yoga & Velvære
Du kan forvente deg en uke med en dynamisk fysisk yoga, pust og meditasjon hver morgen og mer rolig meditative Yoga på eftermiddags praksissen hvor hvilende mindful yoga & yin yoga er hoved fokus. Timene, praksisen og samlingene vil ha stor variasjon, men en tydelig rød tråd å med fysisk yoga på morgonen, og yin yoga på ettermiddagen. All praksis blir helt og holdent fra ditt utgangspunkt.
Mer detaljert program for uken med endelige tider blir publisert når det nærmer seg. Du er velkommen uansett utgangspunkt men anbefaller du er litt kjent med Yoga for å få mest ut av uka. Vend hjem med ny energi, inspirasjon, økt livsglede og kraft.

Eksempel på dagsprogram:

08:00-09.30 Morning Flow /Dynamisk Yoga, pust, meditasjon & avspenning
09.30-11.00 Frokost
11.00-16.30 Sol, bad, restitusjon, egentid
16.30-18.00 Myk Yoga / Yin Yoga pust, meditasjon & avspenning
19.00-20.00 Middag (ikke inkludert i prisen)

INSTRUKTØREN

Johanna Fredriksson | Ving

Johanna Fredriksson

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetrening konseptene og har lang erfaring med utdannelse av nye instruktører og lærere. Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga, bevegelse, trening og stillhet kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning. Yoga, pust og meditasjon har vært en del av Johannas liv de siste 15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen.

Johanna har fordypet seg innenfor ,Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Breathwork, Reiki, YogaNidra Meditasjon, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation. Johanna er også utdannet innen NLP coach. Johanna har de siste 10 årene holdt i flere yoga reiser & retreats rundt om i Norge, Sverige og i verden hvert år.

Facebook: @Johanna Fredriksson
Instagram: @Lifeby_Johanna
Nettside: Johanna Fredriksson
Epost: johanna.fredriksson@gmail.com

Mer informasjon

Hvem passer denne turen for?

Unn deg selv en uke med påfyll for både kropp og sjel – en god start på sommeren som garanterer masse ny energi & inspirasjon. Yogatimene fokuserer på fysisk praksis, meditasjon, pusteøvelser og stressredusering. Turen passer både for deg som er nybegynner og for deg som allerede praktiserer yoga. Er du erfaren får du anledning til å fordype deg i din egen praksis, og nye yogaentusiaster får utforsket alle de positive fordelene ved treningsformen.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider:

Avreise Oslo Lufthavn mandag 20. mai kl. 06.55, ankomst Preveza kl. 11.25
Ankomst Oslo Lufthavn mandag 27. mai kl. 12.45, avreise Preveza kl. 15.20

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

OM HOTELLET

Porto Galini

Porto Galini er et flott hotell som ligger vakkert til i grønne omgivelser i en skråning melllom Nidri og Nikiana. Herfra har du fantastisk utsikt mot fjellene på det greske fastlandet. Du kan slappe av i Porto Galinis spa, ved bassenget eller på hotellets egen strand.

Kommentarer fra tidligere tur:

Reisen var sydd sammen helt perfekt i forhold til flytid. Det gikk raskt til hotellet og vi fikk hele dagen på hotellet hjemreisedagen, helt topp. Instruktøren gjorde reisen til at den ble en fantastisk opplevelse. Engasjement, inkluderte alle i gruppen og noen helt fantastiske yogatimer. Vil være med til neste år om opplegget og instruktør er den samme. Takk!
Mona M, deltager på Yoga til Nidri 2019

Superfornøyd med yogaen. Johanna gjennomfører timene veldig godt forberedt og ser hver enkelt av oss i timene. Hun gjør så mye ekstra for at vi skal ha best mulig utbytte av yogatimene og var tilgjengelig på kveldene ved middagene!
Gerd N, deltager på yoga til Nidri 2019

Spørsmål og ytterligere informasjon

For spørsmål om yoga og program på turen kontakt johanna.fredriksson@gmail.com

For spørsmål om fly eller hotell - trening@ving.no