Eventyrlig yogareise til Kapp Verde

Når: 31.januar–7.februar 2025
Hvor: Oasis Salinas Sea, Sal, Kapp Verde
Pris: fra 17 990,-
Avreise fra: Oslo
Påmeldingsfrist: 31.oktober 2024

Velkommen til en eventyrlig yogareise fylt med varme og godfølelse! Kapp Verde byr på sol, nydelige strender med turkisblått hav og en avslappet stemning. Kombinert med daglig, velgjørende yoga med Eva Katrine og Frøydis får du påfyll for både kropp og sjel! Hver dag får du utforske et bredt spekter av yoga med dynamiske, energigivende morgentimer og ettermiddagstimer med fokus på restitusjon og hvile. Det vil også være workshops med dypdykk både i pustens kraft og ulike teknikker fra yogaens verden. Unike naturopplevelser med yoga til både soloppgang og solnedgang, skaper uforglemmelige minner som varer lenge!

Vi bor på Oasis Salinas Sea, like ved den flotte Santa Maria-stranden. Mellom yogaklassene, kan du slappe av og nyte hotellets fasiliteter, koble av på stranden eller gå strandpromenaden inn til sentrum av fargerike Santa Maria. Med Kapp Verdes motto: «No Stress», er det lett å senke skuldrene både på og utenfor yogamatta.

 • Hotell belliggende rett på den fantastiske Santa Maria-stranden
 • To erfarne og populære yogainstruktører
 • Frokost inkludert

Prisen inkluderer:

 • Flyreise t/r inkl. mat på flyet
 • Innsjekket bagasje (15+5 kg)
 • Transport mellom flyplass og hotell t/r
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost hver dag
 • Utfyllende yoga program

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene fra 3770,-
 • Endrings-og avbestillingsforsikring 499,-
 • Reiseforsikring 867,-
 • All Inklusive 2920,-
 • 5 kilo ekstra innsjekket bagasje t/r 140,-
 • 10 kilo ekstra innsjekket bagasje t/r 340,-

Hotellets strand

Rommene på hotellet

Hotellets uteområde

Foreløpig program:

Program eventyrlig yogareise til Kapp Verde

INSTRUKTØRENE

Eva Katrine Thomsen

Eva Katrine er utdannet ved Norges Idrettshøgskole og har en master i idrettsvitenskap ved seksjon for coaching og psykologi. Hun er også utdannet personlig trener fra NIH og yogainstruktør gjennom Global Yoga (250H) innen både vinyasa, yin og nidra. Hun er eier og grunnlegger av inspartum akademi som utdanner gruppeinstruktører. Sammen med Frøydis har hun arrangert yogareiser i over fem år. Eva Katrines genuine engasjement og pedagogiske tilnærming får alle til å føle mestring, og klassene hennes kjennetegnes av tilstedeværelse, kreativitet og flyt.
Instagram: @evakatrineth og @inspartum.no

Instruktør Frøydis

Frøydis F. Hansvik

Frøydis er utdannet fysioterapeut, gruppetreningsinstruktør, yogalærer og sertifisert breath coach. Innen yoga har hun en lang og variert utdanning og erfaring innen både aktive og hvilende yogaformer, samt yogaterapi. Frøydis har arrangert yogareiser med Eva Katrine gjennom Ving i over fem år. Med et bredt kunnskapsnivå formidler Frøydis et helhetlig syn på helse og skaper utvikling og mestring både på og av yogamatta.

Instragram: @froydisfh

Eva Katrine og Frøydis

Bilde fra tidligere reise

Bilde fra tidligere reise

Mer informasjon

Hvem passer denne turen for?

Reisen passer både for deg som betrakter deg som nybegynner på yogamatta og for deg som allerede praktiserer yoga. Med to erfarne instruktører tilstede på alle timer, vil det bli lagt til rette for ulike nivå. Her får du muligheten til å bli kjent med flere ulike yogaformer i inspirerende og trygge rammer, og du som er erfaren får fordypning i egen praksis. Du vil få med deg praktisk og teoretisk kunnskap som du kan fortsette å bruke også etter reisen. Med vakre og eksotiske omgivelser, felleskap og daglig yoga, er dette en ordentlig overskuddsreise!
NB! Vi oppfordrer alle til å ha med sin egen yogamatte.

Turistskatt på Kapp Verde

På Kapp Verde har man innført en turistskatt, som betales på stedet. Beløpet er ca. 2,50 euro pr. person pr. natt. Skatten gjelder alle som har fylt 16 år, og betales for maksimum ti netter. Den betales direkte til hotellet og er ikke inkludert i reisens pris. Skatten betales på hotellet ved ankomst på noen hotell og ved avreise på andre hotell. En del hotell tar kort, men da blir du belastet med en kortavgift på ca. 3,5 %. Andre hotell tar kun kontanter, og vi anbefaler deg derfor å ta med det.

Valuta og betaling

Euro (EUR) og kappverdisk escudos (CVE). Du kan ikke veksle til escudos i Norge, og valutaen fungerer kun på Kapp Verde. Det kan være lurt å veksle til euro før du reiser. Det finnes flere banker og minibanker i sentrum av Santa Maria, og der kan du ta ut lokal valuta. Hvis du vil ta ut euro kan du gjøre det i banken mot en ekstra avgift. Visa og Mastercard aksepteres, men øvrige kort aksepteres ikke.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra Kapp Verde. Det kreves ikke visum for nordiske statsborgere, men for å slippe å betale «Airport Security Tax» må du fylle ut passopplysninger på "Min side" – under tilvalg – senest 10 dager før avreise. "Airport Security Tax" er dag inkludert i charterreisens pris. Du må oppgi de nødvendige passopplysninger på Min side på ving.no senest 10 dager før avreise. Hvis du ikke registrerer opplysningene i tide, eller ikke fyller ut skjemaet korrekt, må du ordne visum på flyplassen på Kapp Verde og betale en ekstra visumavgift på ca. 31 euro. Ingen erstatning gis fra flyselskapet eller reisearrangøren i slike tilfeller.

Flytider:

Avreise Oslo Lufthavn fredag 31.januar kl. 08.55, ankomst Kapp Verde kl. 14.25
Hjemreise fra Kapp Verde fredag 7.februar kl. 16.05, ankomst Gøteborg kl. 00.45 (8.februar) Avreise fra Gøteborg kl. 01.45, ankomst Oslo Lufthavn Gardermoen kl. 02.40 (8.februar).

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

OM HOTELLET

Om hotellet

Oasis Salinas Sea har en beliggenhet blant de aller beste på øya Sal – rett ved den flotte Santa Maria-stranden. På hotellet bor du i lyse rom eller suiter og kan tilbringe dagen i solen ved bassenget eller havet. På stranden nedenfor hotellet er solsenger og parasoller inkludert og her finner du også hotellets kombinerte strandbar og restaurant.

Spørsmål og ytterligere informasjon

For spørsmål om yoga og program på turen kontakt evakatrine.th@gmail.com

For spørsmål om fly eller hotell - trening@ving.no