Yoga, pust og meditasjon i Puerto De Mogan

Kickstarte året med yoga, pust og meditasjon i idylliske Puerto De Mogan

Når: 25.januar–1.februar 2025
Pris: fra 18 990,- (+1000,- fra Bergen og Trondheim)
Avreise fra: Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø, Ålesund, Stavanger, Haugesund
Hvor: Radisson Blu Resort & Spa Mogan, Puerto de Mogàn, Gran Canaria
Påmeldingsfrist: 25.oktober 2024

Lengter du etter mer glød, energi, overskudd i livet og ønsker å skinne gjennom resten av året? Bli med oss på denne uforglemmelig reisen og start året med yoga, pust og meditasjon i pittoreske og sjarmerende Puerto De Mogan.

Dette er retreatet for deg som vil kickstarte året med en optimal opplevelse av velvære og egenpleie gjennom daglig yogapraksis, ulike meditasjonsformer, verktøy for å skape deg din drømmehverdag, lande inn i dyp hvile, gjennom yoga nidra meditasjon, mindful restorative og andre dypt beroligende yogaformer og finne tilbake til dine superkrefter. Du får muligheten til å utforske kraften av breathwork, skape balanse i livet gjennom dynamisk morgenyoga hver morgen og finne motivasjon til å kunne nyte mer av det livet har å by på. Samtidig vil du få en skikkelig vitamininnsprøytning med sol, bad, strandliv, mulighet for spa, masse egentid eller sosialt samvær.
Du kommer til å vende tilbake til Norge med økt livskvalitet og velvære, og mer vitalitet og overskudd til å realisere ditt drømmeliv. Dette er som balsam for kropp og sjel.
På turen har du med deg 2 yogalærere som hver for seg har over 25 års erfaring med å jobbe med helse, trening, yoga, pust, meditasjon, undervisning og velvære.

Start året med oss i pittoreske og sjarmerende Puerto De Mogan. Gran Canarias mest ettertraktede, populære og autentiske fiskelandsby. Dette er femte gang vi vender tilbake hit for yoga, pust og meditasjon.
Vi bor på 5* stjernershotellet Radisson SAS Blu med ypperlig og fresh mat, og med en egen takterrasse for yoga.

 • Erfarne og profilerte instruktørene Johanna Fredriksson og Sunniva Sipus
 • Frokost hver dag
 • Utfyllende yogaprogram, se mer informasjon lenger ned

Dette er inkludert i prisen:

 • Flyreise t/r
 • Mat om bord på flyet
 • Bagasje (15 + 5 kg)
 • Transport til og fra hotellet
 • Hotellovernatting 7 netter i delt rom
 • Frokost hver dag
 • Utfyllende program

Valgfrie tillegg pr.person

 • Tillegg for å bo alene 3600,-
 • Halvpensjon (frokost og middag) 2300,-
 • Endrings- og avbestillingsbeskyttelse 499,-
 • Reiseforsikring 499,-

Hotellets yoga shala

Idylliske Puerto de Mogán

Idylliske Puerto de Mogán

Koselige, små og bilfrie smug med hvitkalkede hus i Puerto de Mogán

Koselige, små og bilfrie smug med hvitkalkede hus i Puerto de Mogán

Informasjon og program

Her er noen smakebiter på noe av det du kan forvente fra denne turen:

• Undervisning/foredrag om hvordan du kan optimalisere din helse:
Mange opplever store endringer fysisk og mentalt, gjennom hormonelle endringer som oppstår i kroppen gjennom livet. Vi ønsker å gi deg tips, inspirasjon og motiviasjonen til hvordan du kan lære deg å balansere en hektisk hverdag og få økt livskvalitet.

• Yoga Nidra Meditasjon - en hvilende meditasjonsform som har dokumentert effekt på å roe ned nervesystemet, gi økt søvnkvalitet, indre ro, redusere stressnivået, klarne sinnet og hjelpe deg å fokusere. En praksis som ikke krever noen form for erfaring fra tidligere.

• Breathwork: Breathwork er en kraftfull form for pustepraksis som utføres liggende. Den frigjør essensielle feelgood-hormoner i kroppen som endorfiner, dopamin, oxytocin og virker svært forløsende på stagnerte følelser og oppsamlet stress over lang tid. Det er en praksis som virkelig tar deg fra hodet og ned i kroppen.

• Loving Kindness Meditasjon: Meditasjon kan komme i mange former. En av formene er Metta meditasjon, også kalt "Loving Kindness" Meditasjon. Dette er en tibetansk-inspirert form for meditasjon som fremmer økt livsglede og optimisme.

• Takknemlighet Praksis: Det ligger en enorm kraft i hva vi velger å fokusere på. Når vi begynner å fokusere på det vi allerede er fornøyde med i livet, og takker for det, vil vi skape andre følelser i oss selv. Ved å praktisere takknemlighet jevnlig, vil du sannsynligvis på kort tid oppleve at stadig flere takknemlighetstanker dukker opp og du opplever større glede i tilværelsen.

I tillegg kan du glede deg til følgende:

• Dynamisk Yoga - med ulike tema tilrettelagt for gruppa og uka
• Rolig Yoga -
• Eteriske oljer for økt velvære og bedre helse
• Pranayama/ pust deg i form - ulike pusteøvelser for blant annet å roe ned, å fokusere og for å øke energien
• Mindful Restorative Yoga
• Yin Yoga
• Tema som Yin for sesongen, Yin & eteriske oljer, Yin & Pranaymas
• Yoga / Meditasjon ved havet
• Fokus på økt velvære og livsglede
• Elementer og inspirasjon fra Østen gjennom akupressur, arbeide med energibaner (meridianer) m.m.
• Åpningsseremoni / samling
Vi legger til rette for en magisk uke med avkobling og for å finne superkraften gjennom yoga, pust, meditasjon og avspenning. Du kommer til å reise hjem med lave skuldre, ny energi og mer livsglede. Denne reisen passer for alle men det anbefales at du er litt kjent med yoga.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om programmet for turen, er du velkommen til å kontakte Johanna johanna.fredriksson@gmail.com

Detaljert ukeprogram publiseres nærmere avreise.

Rommene

Restauranten

Radisson Blu Resort & Spa Mogan

Dine lærere denne uken:

Johanna Fredriksson | Ving

Johanna Fredriksson

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Hun har vært en stor bidragsyter innenfor treningsbransjen og spesielt gruppetreningen i hele Norden de siste 15 årene. Hun har utviklet noen av de største og fremste gruppetrening konseptene og har lang erfaring med utdannelse av nye instruktører og lærere. Hun har en brennende interesse for å se hele mennesket og er opptatt av hva Yoga, bevegelse, trening og stillhet kan gjøre med den mentale helsen. Dette gjenspeiler hennes helhetlige undervisning. Yoga, pust og meditasjon har vært en del av Johannas liv de siste 15 årene og er en stor og viktig del i hverdagen.

Johanna har fordypet seg innenfor ,Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Breathwork, Reiki, YogaNidra Meditasjon, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation. Johanna er også utdannet innen NLP coach. Johanna har de siste 10 årene holdt i flere yoga reiser & retreats rundt om i Norge, Sverige og i verden hvert år.

Facebook: @Johanna Fredriksson
Instagram: @Lifeby_Johanna
Nettside: Johanna Fredriksson
Epost: johanna.fredriksson@gmail.com

Sunniva Egge Sipus

Sunniva Egge Sipus

Sunniva har mer enn 25 års undervisningserfaring, først innen ballettfaget, hvor hun har en BA-grad i pedagogikk, og senere som yogalærer. Hun begynte å praktisere yoga på 90-tallet, ved siden av å være profesjonell danser og ballettlærer, har undervist yoga siden 2006 og på heltid siden 2017. Hun har sin yogautdannelse i blant annet Ashtanga Yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra meditasjon og GravidYoga og har også fordypet seg innen Breathwork, klassisk Pranayama, Reiki, yogafilosofi og meditasjon gjennom blant annet studier over flere år med Eevi Beck som er darmacharya fra Thich Nhat Hanh.

Sunniva underviser mange ulike yogaformer, alltid forankret i troen på at alle bør praktisere yoga med en dypere forståelse av sinn/kropp forbindelse og med stor respekt og kjærlighet til seg selv og sine med-utøvere. Sunniva Sipus er en registrert yogalærer (RYT) gjennom Yoga Alliance, med godkjent og fullført yogalærerutdanning ved en registrert yogaskole (RYS).

Mer informasjon

Hvem passer turen for?

Du er velkommen uansett utgangspunkt, alder og nivå, men det er en fordel om du har praktiskert noe yoga tidligere.

Reise alene?

Du kan velge å bo alene mot et tillegg i prisen, eller du kan du velge å dele rom med en annen deltaker av samme kjønn. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet.

Hotellet du skal bo på

Radisson Blu Resort & Spa Mogan

Radisson Blu Resort & Spa Mogan

Radisson Blu Resort & Spa har alt du trenger for en herlig og avslappende ferie. Et stort og flott bassengområde, flere restauranter og barer samt et lekkert spa og velutstyrt treningsrom. Hotellet ligger ved den idylliske fiskerlandsbyen Puerto de Mogán på Gran Canarias sydvestkyst, langt fra den fartsfylte hverdagen som kjennetegner feriestedene lenger øst.

Spørsmål og ytterligere informasjon

Har du spørsmål om reisen og innholdet, kontakt Johanna Fredriksson johanna.fredriksson@gmail.com

Spørsmål om hotell og flyreise: trening@ving.no