Sykling på Tenerife med Ving
Sykkelreiser
- på egen hand

Sykling på Tenerife

På Tenerife finner alle landeveissyklister herlige utfordringer.

Terrenget byr på bratte stigninger i variert natur, alt fra Teides karrige lavalandskap sør til den grønne nordsiden. Øya passer best for vante syklister som trener med sykkel til vanlig.

Tenerife er et perfekt reisemål hvis du vil kombinere syklingen med sol, bad og opplevelser. Playa de las Américas og Los Cristianos er moderne badesteder i sør med et stort utvalg restauranter, barer, hotell og shoppingmuligheter. Puerto de la Cruz ligger i den vakre og grønne Orotavadalen i nord, og er en ekte kanarisk by med gammeldags sjarm. På bytorget Plaza Charco finner du en fin blanding av restauranter og barer. Det finnes også enorme havbasseng du kan bade i, og en botanisk hage. Og uansett når du velger å reise byr Tenerife på et deilig klima.

Hvorfor reise til Tenerife for å sykle?

  • Behagelig klima året rundt.
  • Det finnes mange reisemål som passer bra for sykling, og du kan enkelt kombinere treningen f.eks. med en familieferie. Bor du i Playa de las Américas kan du sykle i fjellene og samtidig nyte Tenerife med familien. Like utenfor byen finner du korte, utfordrende løyper som sørger for høy puls.
  • Vær oppmerksom på at det kan være vanskelig å sykle på veiene inne i Playa de las Américas og Los Cristianos, ettersom disse ikke er tilpasset syklister.
  • Du kan bryne deg på utfordrende høyder. Tenerife har variert terreng, og hvis du vil presse deg selv maksimalt er stigningen opp til Teide et must.
  • Her kan du trene som de profesjonelle. Mange konkurransesyklister (f.eks. Tour de France-deltakere) reiser til Tenerife for høydetrening.
  • Du kan leie sykkel fra profesjonelle aktører og delta på arrangerte sykkelturer. Hvis du vil leie sykkel anbefaler vi Free Motion (landeveissykler og MTB). Det lønner seg å forhåndsbestille god tid i forveien.
Sunwing Fañabé Beach
Sunwing Family Resorts

Sunwing Fañabé Beach

Sunwing Fañabé Beach har flere ganger har blitt kåret til familiehotell nummer én. Her bor du på en av naturskjønne Tenerifes beste beliggenheter og har alt innen rekkevidde.

Sunwing Fañabe Beach har flere ganger blitt kåret til et av våre beste familiehotell.

Sunprime Coral Suites & Spa
Sunprime hotels

Sunprime Coral Suites & Spa

Sunprime Coral Suites har 16-års aldersgrense og passer perfekt når du reiser uten barn. Hotellet har sentral beliggenhet og gode treningsmuligheter, og du kan bestille smarte måltidspakker.

Sunprime Coral Suites & Spa har 16-års aldersgrense og passer perfekt når du reiser uten barn.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.