Sykle på Palma Nova/Magaluf, Mallorca med Ving
Sykkelreiser
- på egen hand

Sykling på Mallorca: Palma Nova og Magaluf

Palma Nova- og Magaluf-området er som skapt for en vellykket sykkelferie, og de utfordrende sykkelstiene i fjellene lokker til seg mange syklister.

Ving har hatt hotell her i mange år og vi kjenner området godt, så ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om sykkelmulighetene.

Ps! Hvis du er nybegynner bør du holde deg langs foten av fjellet, for så snart du begir deg oppover blir terrenget umiddelbart kupert og byr på krevende sykling. Velg heller en mykere start på et flatere underlag.

Hvorfor Palma Nova og Magaluf?

  • Du kan utfordre deg selv med tøff sykling i fjellene som ligger like ved.
  • Det finnes mange restauranter og barer i området.
  • Det er kort vei til Palma by med buss og taxi.
  • Portal Nous med sin trivelige havn og lekre designkafeer ligger rett i nærheten.
Ponent Mar

Hotelltips: Ponent Mar

Ponent Mar er et populært og rolig leilighetshotell som er vant til å huse syklister. Frokostbuffeen deres sørger for en god start på dagen, og du kan selvfølgelig oppbevare sykkelen din på hotellet.

Ponent Mar er et populært leilighetshotell som er vant til å huse syklister

MarSenses Rosa del Mar & Spa
Family Comfort

Hotelltips: MarSenses Rosa del Mar & Spa

Vings Family Garden MarSenses Rosa del Mar & Spahar lenge vært populært blant syklister. Hotellet ligger i nærheten av havet og har både oppbevaringsmuligheter og treningsrom.

Vings Family Garden MarSenses Rosa del Mar & Spa har lenge vært populært blant syklister.

FORSLAG TIL FINE SYKKELTURER

Perfekt start

Perfekt start

78,2 km / 1.400 hm
Vanskelighetsgrad: Middels
Mange korte, men utfordrende stigninger.

78,2 km / 1.400 hm
Vanskelighetsgrad: Middels

Puig Mayor

Puig Mayor

139,3 km / 2.850 hm
Vanskelighetsgrad: Vanskelig
Lang tur til toppen av Mallorca. Denne turen krever bra bein!

139,3 km / 2.850 hm
Vanskelighetsgrad: Vanskelig

Kort tur

Kort tur

42 km / 750 hm
Vanskelighetsgrad: Middels
Denne turen passer perfekt den første dagen, eller når beina trenger en litt kortere tur.

42 km / 750 hm
Vanskelighetsgrad: Middels

Før du begir deg ut på sykkeltur

  • Les rutebeskrivelsene og ruteprofilen nøye
  • Du velger selv hvor du vil starte turen fra
  • Bruk bikemap-appen, eller last ned ruten som en GPX-fil og importer den til sykkelprogrammet ditt. Du finner mer informasjon om hvordan du gjør dette på bikemap.net og YouTube.

Se flere tips til sykkelturen

Flere fine steder å sykle på Mallorca

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.