Comfort Hotel Stockholm

Beliggende i Stockholms World Trade Center.
Hotellet ligger promenadeavstand til Stockholms kongelige teater, Operahuset, Vasa Museum og nær offentlige
transportmidler.
På hotellet er det 24-timers resepsjon, heis, trådløs Internet forbindelse, safer, treningssenter og parkering mot ekstra gebyr.
Rommene er små med en enkelt seng og en ekstra
seng som foldes ned fra veggen, kabel/satellitt-TV, arbeidsbord, direkte telefon, baderom med dusj og hårtørker.
· Innsjekking kl. 14.00.
· Utsjekking kl. 12.00.
Adresse: Kungsbron 1, 11122 Stockholm, Sweden

Aircondition
Heis
Safe
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Gratis wifi
Vaskerom
TV
Strykeutstyr
Sentrum: 0 m
Flyplass: ARN 42 km

Offisiell klassifisering mangler
4,0
Hotellfakta
  • WiFi
    Ja
  • Heis
    Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.