Bruk helligdagene til en miniferie med Ving

Ferie i helligdagene

Reis i helligdagene

Benytt de røde dagene rundt påske, 17. mai, Kristi himmelfart, pinse, jul og nyttår og dra på en herlig ferie.

Helligdagene ligger spredt over hele året og byr på mange muligheter til å reise bort en langhelg uten å bruke opp feriedagene. Bruk de røde dagene fra påske til nyttår, og finn tid til en helgetur eller en miniuke.

Benytt helligdagene til å reise sørover til en herlig storby eller strand. Når du reiser på en weekendtur i de røde dagene i pinsen og Kristi himmelfart, er det mulig å legge ferien til utenom de vanlige ferieukene. Tre feriedager i forbindelse med røde dager kan bety en hel ukes ferie, eller en langhelg hvor du slipper å benytte deg av en eneste feriedag.

Reiser i Kristi himmelfartshelgen

Reiser i Kristi himmelfartshelgen

Reiser i Kristi himmelfartshelgen

I mai byr Kristi himmelfart på en perfekt anledning for en langhelg i en av Europas fantastiske storbyer. I byer som Paris, Budapest og Roma kan du tilbringe varme kvelder på en utekafé. Om du heller ønsker deg en uke med soling og badeliv har vi en rekke reisemål rundt Middelhavet med deilig temperatur.

Finn din reise til varmen?

17. mai-reiser

17. mai-reiser hos Ving

17. mai-reiser

Med 17. mai på en fredag i år kan du reise på langhelg med familien til en av Europas herlige storbyer. Benytt deg av muligheten og dra på oppdagelsesreise til Berlin, eller en langhelg i solen på den spanske sørkysten.

Reiser til varmen?

Reiser i pinsen

Reiser i pinsen

Reiser i pinsen

Forsommerværet i Norge rundt pinse er ikke alltid det beste. Benytt sjansen til å dra på noen feriedager sørover, enten du vil oppleve sol og varme eller en storby i pinsen.

Pinsen 2024 er 19. og 20. mai.

Finn din reise til varmen?

Jule- og nyttårsreiser

Benytt deg av de ekstra fridagene mellom jul og nyttår og reis bort en helg eller noen dager til solen.