Se hotell (0)

Reiser til Fotballreiser - Liverpool FC

Liverpool er kanskje mest kjent for fotball og Beatles, men etter at byen ble utnevnt til Årets Kulturhovedstad 2008 i Europa har stadig flere turister blitt nysgjerrige på Liverpools hemmeligheter. Og de blir ikke skuffet. Byen har massevis av gallerier og museer og i det hele tatt et blomstrende kulturliv. Og ikke minst et stort og levende musikkmiljø.

Bra shopping er det også – i Liverpool møter du både fotballspillere (og de motebevisste konene deres), popstjerner og såpestjerner på utkikk etter det siste fra Prada og Gucci. Og hvis du trodde at Liverpools uteliv stort sett består av fotballpuber, er det helt feil. Her er det mange gode restauranter, barer og klubber av alle slag. Men å gå på pub i Liverpool er selvsagt en stor opplevelse for fotballfrelste. Spesielt etter en hjemmeseier på Anfield.

Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Fotballreiser - Liverpool FC

Fakta

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Storbritannia. For mer informasjon ta kontakt med den britiske ambassade på tlf. 23 13 27 00. www.gov.uk/world/organisations/british-embassy-oslo

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Storbritannia.

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan i tillegg være lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå uheldige overraskelser på reisen anbefaler at du leser informasjonen på hjemmesiden til landets ambassade og Utenriksdepartementets (UDs) informasjon om utenlandsreiser.

Elektrisitet

220 V. Du må ha adapter, norske kontakter passer ikke i engelske stikkontakter.

Språk

Engelsk
Finn reise til Fotballreiser - Liverpool FC
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.