Toboso Apar-Turis

Beliggende i sentrum av Nerja, er dette fantastiske turistkomplekset på østlige Costa del Sols ikoniske referansepunkt, “Balcón de Europa”. Plassert i
hjertet av Nerjas gamleby, sikrer hotellet muligheten til å utforske denne deilige byens hvite gater. I tillegg ligger hotellet kun 50 meter fra stranden, med direkte tilgang via en sti. Turistkomplekset
består av 12 studioer og 18 leiligheter med harmonisk, moderne interiør og som er utstyrt med kjøkken og eget bad. De har også utsikt til havet på den ene siden, og selve “Balcón de Europa” på den andre, men den sjarmerende 1600-talls kirken i San Salvador. Når det gjelder fasiliteter, har komplekset et innendørsbasseng samt et treningsrom med oppvarmet basseng og badstue. Det finnes også en autentisk, irsk pub-restaurant med terrasse som tilbyr fantastisk utsikt over havet og stranden. Besøkende vil derfor ikke ha problemer med å finne underholdning gjennom hele dagen.

Byggeår: 2003
Antall etasjer (i hovedbygningen): 3
Totalt antall rom: 30
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Innendørsbasseng
 • Oppvarmet innendørsbasseng
 • Ligger nær strand/badested
Hotellfakta
 • Basseng
  3 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Nærmeste strand/badested
  50 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.