Monarque El Rodeo

Dette sjarmerende hotellet har en enestående beliggenhet i fantastiske Marbella. Herfra kan du ta deg rundt og oppleve alt det området har å by på. Flyplassen
ligger ca. 40 minutter med bil fra hotellet. Du kan lett ta deg frem til alle de største attraksjonene i området, deriblant stranden, som du kan gå til, restauranter, barer og spennende
shoppingmuligheter. Hotellet har en rekke fremragende fasiliteter for et komfortabelt og praktisk opphold. Bassenget og solterrassen på taket er det perfekte stedet for deg som vil nyte en dag i solen. Rommene er flott innredet med behagelige fargevalg og luksuriøse møbler.

Byggeår: 1971
År for siste renovering: 2019
Antall etasjer (i hovedbygningen): 7
Totalt antall rom: 100
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi

Offisiell klassifisering mangler
4,0
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Mot betaling
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste strand/badested
  400 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.