Andante Hotel

Barcelona, Barcelona
Andante Hotel ligger sentralt i Barcelona. Hvis du bor her, vil du ha 5 minutter å gå til La Rambla og 12 minutter å gå til Katedralen i Barcelona. Dette
hotellet med miljøsertifisering ligger 1,9 mi (3,1 km) unna Plaça de Catalunya og 2,1 mi (3,3 km) unna Barcelona havn.
En resepsjonist vil ta imot gjestene ved ankomst. Kontakt overnattingsstedet
ved hjelp av kontaktinformasjonen på bestillingsbekreftelsen for mer informasjon. Merk: Dette overnattingsstedet ligger i byens lavutslippssone. Kun kjøretøy med lavt utslipp har tilgang til området. Gjester med bilskilt som ikke er spanske, må registrere kjøretøyet i byen på forhånd.
Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: Lokale myndigheter i Barcelona pålegger en avgift. Fritak eller reduksjoner kan gjelde. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål. Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 4.68 per person, per natt, opptil 7 netter. Avgiften gjelder ikke for barn under 17 år. Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.
Pris for frokostbuffé: ca. EUR 18 per person. Pris for selvbetjent parkering under tak: 25 EUR per natt. Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Døgnåpen resepsjon
Renseri/klesvask
Wi-fi inkludert
Vaskeritjenester
Parkering (begrensede plasser)
Ubetjent parkering (mot tilleggsgebyr)
Takterrasse
Bagasjeoppbevaring
Heis

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  Hotellfakta
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Ja
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING