Tilbud på reiser i vinter

Bestill din reise til varmen i vinter! På denne siden har vi samlet våre aller beste tilbud og kampanjer på vinterreiser. Lurer du på hvor du kan reise til vinteren? Søk blant alle reisemålene våre. Lurer du på hvor det er varmt når? Sjekk varmeguiden vår!

Tilbud november–januar

Akkurat nå får du opptil 5 000,– i rabatt på charterreiser i perioden november 2022–januar 2023 (Gjelder pr. bestilling når minst to personer deler rom.).

Kanariøyene

Vi har fløyet frosne nordboere til Kanariøyene i over 60 år nå, og kjenner øyene like godt som vår beste venn.

Flere gode tilbud

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.