Inspirasjon

Inspirasjon til neste gruppereise

Trenger du tips og inspirasjon for å lage en perfekt reise for idrettslaget, bedriften, store familier eller foreningen du leder? Vi kan hjelpe deg med alt. En gruppereise er mer enn bare å bestille fly og hotell. Det er lett å glemme at det er de små detaljene som er avgjørende for at turen blir vellykket.

Hos oss får du alltid en personlig kontakt som kan komme med tips og råd og som passer på at dine krav og ønsker blir oppfylt.

Kontakt oss

Få et uforpliktende tilbud

Telefon: 23 15 58 80
E-post: gruppe@ving.no

Derfor bør du velge Tenerife

Tenerife er den største og mest folkerike av Kanariøyene. Vi har tatt en prat med flere Tenerife-eksperter og fått deres beste tips til deg som vurderer en tur til den populære ferieøya.

Trøffeljakt

“Jeg har vært i Piemonte mange ganger før – alltid noe nytt å oppleve; naturen, maten og vinene er det som frister mest. Da det ble klart vi skulle legge en av våre fagdagsuker til Piemonte i år, så jeg en stor mulighet til å bli enda bedre kjent med området."

Les mer om NARFs reise til Piemonte

Smaksreise i Baskerland

– Welcome to Basque Country! Guiden vår møter oss med et smil på flyplassen i Bilbao. Nå skal vi bli bedre kjent med områdets kultur, både hva gjelder mat, vin og historie.

Les mer om Baskerland og la deg inspirere

Er treningsreise noe for dere?

Hva har Bjarne på 55 og Ingrid på 23 til felles? De har nettopp vært på treningreise med Ving. Du trodde kanskje treningsreiser bare var for én spesiell type folk? Tro om igjen!

Legg den neste gruppereisen til sjøs!

Kick-off, seminar eller bare mange som reiser sammen? Vi skreddersyr det perfekte cruiset for dere.

Milano - mote og finans

Motebyen Milano

Shoppingmulighetene er uendelige, uansett hva du leter etter av designvarer eller lokale produkter så finner du det i motebyen Milano. Opplev det hyggelige kunstkvartalet Brera, ved Naviglio med byens kanaler eller det eksklusive Corso Como-området der kjendisene holder til. Eller velg mer kulturelle eventer som opera eller en konsert på Teatro La Scala!

Champagne-distriktet

Idag vil vi tar kreftene i bruk og lære med om champagne og hemmelighetene til champagne ved å bruke sykkel.
Epernay er en rolig by og vinmarkene ligger like utenfor byen. Vår sykkelguide kommer til hotellet og leverer ut sykler og hjelmer og vi drar ut på en utflukt med champagnesmakning og lunsj i landlige omgivelser.

Gruppereiser til Svalbard

Overrask med en annerledes konferansereise og opplev noe nytt. Svalbard er verdens nordligste møtested og Norges mest eksotiske destinasjon for gruppereiser, kurs og konferanser. Vi hjelper deg med å skape den perfekte reisen! Nye opplevelser og spennende aktiviteter gir ny energi og inspirasjon.

Kontakt oss

Du trenger bare å fortelle oss hva gruppen ønsker, så hjelper vi dere med å finne reisemål og skreddersy et opplegg fra A til Å.

E-post: gruppe@ving.no
Telefon: 23 15 58 80 (Hverdager 9–15)

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.