Inspirasjon

Inspirasjon til neste gruppereise

Trenger du tips og inspirasjon for å lage en perfekt reise for idrettslaget, bedriften, store familier eller foreningen du leder? Vi kan hjelpe deg med alt. En gruppereise er mer enn bare å bestille fly og hotell. Det er lett å glemme at det er de små detaljene som er avgjørende for at turen blir vellykket.

Hos oss får du alltid en personlig kontakt som kan komme med tips og råd og som passer på at dine krav og ønsker blir oppfylt.

Kontakt oss

Få et uforpliktende tilbud

Telefon: 23 15 58 80
E-post: gruppe@ving.no

Derfor bør du velge Tenerife

Tenerife er den største og mest folkerike av Kanariøyene. Vi har tatt en prat med flere Tenerife-eksperter og fått deres beste tips til deg som vurderer en tur til den populære ferieøya.

Trøffeljakt

“Jeg har vært i Piemonte mange ganger før – alltid noe nytt å oppleve; naturen, maten og vinene er det som frister mest. Da det ble klart vi skulle legge en av våre fagdagsuker til Piemonte i år, så jeg en stor mulighet til å bli enda bedre kjent med området."

Les mer om NARFs reise til Piemonte

Smaksreise i Baskerland

– Welcome to Basque Country! Guiden vår møter oss med et smil på flyplassen i Bilbao. Nå skal vi bli bedre kjent med områdets kultur, både hva gjelder mat, vin og historie.

Les mer om Baskerland og la deg inspirere

Er treningsreise noe for dere?

Hva har Bjarne på 55 og Ingrid på 23 til felles? De har nettopp vært på treningreise med Ving. Du trodde kanskje treningsreiser bare var for én spesiell type folk? Tro om igjen!

Legg den neste gruppereisen til sjøs!

Kick-off, seminar eller bare mange som reiser sammen? Vi skreddersyr det perfekte cruiset for dere.

Milano - mote og finans

Motebyen Milano

Shoppingmulighetene er uendelige, uansett hva du leter etter av designvarer eller lokale produkter så finner du det i motebyen Milano. Opplev det hyggelige kunstkvartalet Brera, ved Naviglio med byens kanaler eller det eksklusive Corso Como-området der kjendisene holder til. Eller velg mer kulturelle eventer som opera eller en konsert på Teatro La Scala!

Champagne-distriktet

Idag vil vi tar kreftene i bruk og lære med om champagne og hemmelighetene til champagne ved å bruke sykkel.
Epernay er en rolig by og vinmarkene ligger like utenfor byen. Vår sykkelguide kommer til hotellet og leverer ut sykler og hjelmer og vi drar ut på en utflukt med champagnesmakning og lunsj i landlige omgivelser.

Gruppereiser til Svalbard

Overrask med en annerledes konferansereise og opplev noe nytt. Svalbard er verdens nordligste møtested og Norges mest eksotiske destinasjon for gruppereiser, kurs og konferanser. Vi hjelper deg med å skape den perfekte reisen! Nye opplevelser og spennende aktiviteter gir ny energi og inspirasjon.

Kontakt oss

Du trenger bare å fortelle oss hva gruppen ønsker, så hjelper vi dere med å finne reisemål og skreddersy et opplegg fra A til Å.

E-post: gruppe@ving.no
Telefon: 23 15 58 80 (Hverdager 9–15)