Kreta | Reiser direkte fra Trondheim
Kreta

Fly fra

Trondheim

Reiser fra Trondheim, Værnes

Ving har massevis av charterreiser til sol og varme fra Trondheim. Reiser du med oss slipper du dyre tilslutningsbilletter og lang reisetid – vi vil at du skal få en så behagelig ferie som mulig. Ving tilbyr både sommereiser og vinterreiser med direktefly fra Oslo til et stort antall herlige reisemål. God ferie!

Sommerreiser fra Trondheim

Her ser du charterreisemålene våre sommeren 2022. Se alle reisemål her (charter + rutefly).

Reiser til Mallorca fra Trondheim

Mallorca

Mallorca er et av våre mest populære reisemål. Den lille spanske øya har alt fra storbyvibber til trendy fjellandsbyer, i tillegg til de populære badestedene langs kysten. Med Ving kan du reise direkte fra Trondheim til Mallorca.

Direkte fra Trondheim til herlige Mallorca.

Kroatia fra Trondheim med Ving

Kroatia

Kroatia rommer alt du kan ønske deg i ferien: Deilige strender med krystallklart vann, spennende mat, lang historie og mye sol. Med Ving kan du reise direkte til Kroatia fra Trondheim.

Direkte fra Trondheim til Kroatia i sommer.

Reiser til Kreta fra Trondheim

Hellas

Kreta og Rhodos kan du velge blant et drøyt dusin reisemål. De greske øyene har noe for enhver smak, enten du er historieinteressert, badeglad eller begge deler. Med Ving kan du reise til Hellas fra Trondheim.

Direkte fra Trondheim til Kreta og Rhodos i sommer.

Vinterreiser fra Trondheim

Reis direkte til Kanariøyene i vinter.

Velg hotell først?

Alle reiser fra Trondheim

Ving anbefaler

Nordic Choice-tilbud i Trondheim

Nordic Choice flyplasshotell

Som Ving-kunde får du spesialpriser på Nordic Choice sitt flyplasshotell, Quality Hotel Værnes.

Som Ving-kunde får du spesialpriser på Nordic Choice sitt flyplasshotell, Quality Hotel Værnes.

Charter fra Trondheim med Ving

Opplev verden med Ving! Fra Trondheim tilbyr vi både charterferie og pakkereiser med rutefly til massevis av spennende reisemål, både sommer og vinter.
Du kan fly charter til blant annet Hellas og Kroatia. Med rutefly er mulighetene nesten uendelige, enten du trenger bare flybilletter eller fly+hotell. Hva med en storbyferie fra Trondheim til vakre Barcelona eller romantiske Roma? Eller er du klar for å reise sydover på kort varsel? Da bør du ta en titt på restplasser med avreise fra Trondheim.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.