Fly direkte fra Oslo, Gardermoen
Mallorca

Fly direkte fra

Oslo

Reiser fra Oslo, Gardermoen

Ving har massevis av charterreiser til sol og varme fra Oslo. Reiser du med oss slipper du dyre tilslutningsbilletter og lang reisetid – vi vil at du skal få en så behagelig ferie som mulig. Ving tilbyr både sommereiser og vinterreiser med direktefly fra Oslo til et stort antall herlige reisemål. God ferie!

Reiser i sommer og i høst fra Oslo

Her ser du alle charterreisemålene våre i sommer og i høst.

Reiser til Mallorca fra Oslo

Mallorca

Mallorca er et av våre mest populære reisemål. Den lille spanske øya har alt fra storbyvibber til trendy fjellandsbyer, i tillegg til de populære badestedene langs kysten. Med Ving kan du reise direkte fra Oslo til Mallorca.

Direkte fra Oslo til populære Mallorca.

Reiser til Hellas fra Oslo

Hellas

Vings Hellas betyr deilig strandliv på flotte strender, avslappet atmosfære på koselige småsteder og godbiter fra det greske kjøkkenet. Foretrekker du de store og populære turistøyene, eller mindre perler? Du bestemmer! Med Ving kan du reise direkte fra Oslo til Hellas.

Direkte fra Oslo til herlige Hellas.

Vinterreiser fra Oslo

Reiser fra Oslo til Gran Canaria

Gran Canaria

Bestill en reise med Ving fra Oslo til klassikeren Gran Canaria, en øy med mange fine hotell og et bredt utvalg reisemål som tilbyr både underholdning og avkobling.

Reis med Ving fra Oslo til populære Gran Canaria.

Reiser fra Oslo til Tenerife med Ving

Tenerife

Reis med Ving fra Oslo til vakre Tenerife. Med sitt skiftende landskap og store utvalg av både reisemål og hotell har Tenerife noe for alle.

Reis med Ving fra Oslo til vakre Tenerife.

Velg hotell først?

Alle reiser fra Oslo

Reis fra Oslo lufthavn med Ving

Opplev verden med Ving! Fra Oslo tilbyr vi både charterferie og pakkereiser med rutefly til massevis av spennende reisemål, både sommer og vinter.
Du kan fly charter til blant annet Kroatia og Tyrkia. Med rutefly er mulighetene nesten uendelige, enten du trenger bare flybilletter eller fly+hotell. Hva med en storbyferie fra Oslo til vakre Barcelona eller romantiske Roma? Eller er du klar for å reise sydover på kort varsel? Da bør du ta en titt på restplasser med avreise fra Oslo.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.