Parkering på Oslo lufthavn

Parkering direkte på flyplassen er den beste måten å starte ferien på.

Flyplassens egen parkering ligger nærmest flyplassterminalen. Velger du flyplassparkeringen, sparer du deg for ekstra stress og mas rett før du skal sjekke inn.

Du kan avbestille inntil 2 timer før innkjøring hvis reisen endres. Du kan derfor trygt bestille og avbestille igjen dersom du endrer planer.

Om parkeringen:

  • Flyplassens offisielle parkering nærmest terminalen
  • Parkeringshus vegg-i-vegg med terminalen
  • 23.000 parkeringsplasser fordelt på ulike parkeringsområder
  • Mer enn 700 plasser for lading av el-bil
  • Parkering utendørs med kontinuerlig gratis shuttle-buss, hele døgnet
  • 24-timers bemanning og calling på hvert parkeringsområde
  • Bilpleie i P-hus P10
  • Park&Go på korttid avgang
  • Parkeringen på Oslo lufthavn driftes av Onepark og er Avinors samarbeidspartner på flyplassen

GÅ TIL ONLINE BESTILLING

Alt om parkering på Oslo lufthavn, Gardermoen
Se kart over P-områdene

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.